Wyświetl pojedynczy post
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2011, 22:14
Marcin_Lechia napisał(a):Wyświetl post
@gosc2332 ja nie wiem jak to jest na Wiśle ale zapewne podobnie jak na Lechii w sprawie: w końcu czy na trybunach jest wg kumatych wolność slowa i demokracja, czy może totalitaryzm i wolność słowa która polega na tym że wolno tylko to co pozwolą. Zawsze Ci bardziej kumaci mówią masz sprawę, pomysł itp. podejść na dół do Lwów lub ultrasów. sorry za offa
Co do wyborów to ciemny lud znów się ogłupił a potem płacz w tv że bieda, drogo, brak dróg i kolei... No cóż zobaczymy po euro jakie będą nastoję w pewnej grupie ludzi. I kto będzie palił wrotki
Ja bym chętnie sam poszedł zagłosować pierwszy raz w wyborach parlamentarnych, ale na kogo ? Powiedziałem sobie że nie będę głosować przeciwko jakieś partii i nie poszedłem w ogóle głosować. Bo co, na PO , tylko dlatego że nie lubię PiS ? Albo jak niektórzy na PiS byle by PO nie wygrało, zresztą PiSowi o to chodziło jak się za kibicami stawiali, aby głosowali na nich byle PO nie wygrało, i to ich głównych argument był, żeby głosować na nich byle PO nie wygrało, i co, i osoby które tak zrobiły to myślą samodzielnie ? Jak ktoś pytał na kogo głosować to było na PiS byle PO nie wygrało, i to główny argument