Wyświetl pojedynczy post
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2011, 12:53
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Czyli chcesz powiedziec, ze w Polsce jest dobrze mimo, że Twoi koledzy haruja po 10-14h jak jacys murzyni?

Ale chyba nie miales pisac o Polsce z lat 90-tych tylko z lat rzadow PiSu. Mozna rownie dobrze napisac, ze w 2005 za PiSu bylo zajebiscie, Polska sie rozwijała w porownaniu do lat 90, a kto chcial mogl sie dorobic (jesli mial sile robic po 10-14h na dobe).
Moi koledzy zarabiają dobrze, nawet mógłbym powiedzieć że bardzo dobrze. To jest jednak konsekwencja ich nakładu i jakości pracy.

Poza tym skąd wiesz o czym miałem pisać. Napisałem to co napisałem, osoby które chcą zrozumieć zrozumieją, a tych co nie chcą nie mam zamiaru przekonywać.

@Arapaho,
Przecież my się i tak nie porozumiemy co do tego kto bardziej szkodzi PiS czy PO, Palikot czy SLD. Więc po co się produkować... Ja przecież stałem tam gdzie ZOMO a ty jesteś moherowym beretem. Nie warto.

Co do spraw zawodowych - owszem koneksje w naszym kraju mają głęboką tradycję i nie wierze że zostaną wyplenione przez najbliższe 1000 lat. Na szczęście pracy jest tyle, że można się samemu zabrać do roboty. Założyć swoją firmę i działać. Brak pieniędzy na rozpoczęcie działalności nie jest już dziś takim problemem jak kiedyś. Wystarczy mieć pomysł. I sporo determinacji.
c.d.n.