Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2011, 12:21
Ad. 2 Napewno sie zlozyla na to racjonalna ocena i to, ze "gdzies tam widzialem". Jak teraz pomysle o tamtych czasach to naprawde przypominaja mi sie smieszne koalicje, klocenie sie, tylko pytanie na ile w tym było 100% prawdy a na ile to moglo byc napedzane przez media, opozycje. Szczerze mowiac nie potrafie ocenic tego z perspektywy czasu, bo raz, ze patrzac na ilosc lat mojego zycia to dzialo sie to szmat czasu temu , a po drugie az tak tego nie sledzilem jak teraz. Teraz sie tym bardziej interesuje, mam inne zrodla wiedzy (internet) i bardziej patrze na wiekszosc dzialan politykow jak na wysterowane dzialania niz to co naprawde by chcieli mowic.
Ale napewno były nimery z jajcarskimi koalicjami z LPRem i Samoobrona, Giertychem od zera tolerancji w szkolach (taka wojna z dzieciakami na wzor tej obecnej z kibicami), gwalceniu prostytutki itp oraz ostrego jezyka w Sejmie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.