|
Nie no, co by tu nie pisać ale Amica rozpierdala. Mają w tej chwili 12 bramek więcej niż my, a z leszczami rozprawiają się tak, że Maaskant może sobie tylko pomarzyć (o nas, czyli kibicach, nie wspominając). Na razie na szczęście grają w totalną kratę i nawet nasza kopanina jest skuteczniejsza. Jak się ustabilizują to pewnie będzie smutek. Cała nadzieja w Bakero.
Siwy rusek to osobny temat. 14 bramek na początku października to fenomen. Czegoś takiego za swojego życia w naszej kopanej nie widziałem i pewnie długo nie zobaczę. Kibicuję mu żeby dobił do grudnia do dwudziestki. Na wiosnę w ataku Amicy będzie śmigał Kiełb i mistrzostwo nasze.
Aha. Jak już o tym co za swojego życia widziałem. Żydy to najbardziej żenująca drużyna w ekstraklasie ever. Nigdy nie zdarzyło się żeby ktoś cztery lata z rzędu grał taką chujnię jak ta banda. A jak się zastanowić ile tam kasy poszło i jakie mają warunki to jest to fenomen na galaktyczną skalę. Jeżeli ktoś chodzi tam regularnie na mecze musi być masochistą. Gdzie oni znajdują te dominy to nie wiem.
Ostatnio edytowane przez irman : 01.10.2011 o godz. 23:20.
|