Wyświetl pojedynczy post
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2011, 11:13
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Jedynki na listach Palikota - przerobiony facet - kandydat/-ka z Krakowa ! +Biedroń - czołowy gejowy naszego kraju, +zastępca redaktora komunistycznej gazety "NIE" tuby PZPR Urbana+ przestępca który odsiedział kilkuletni wyrok+kilku byłych członków SLD i SDPR i wielu innych.I oni mają zmieniać Polskę na lepsze? Ktoś tu chyba na głowę upadł. Jakby takich ludzi miał Kaczyński to by go zjedli żywcem
Powiem szczerze że nie spodziewałem się że w naszym kraju znajdzie się ponad 1 mln ludzi którzy zagłosują na taka efemerydę bo to juz nie jest chłodna kalkulacja i koneksje zwykle rodzinne (SLD,PSL) , mediotyzm i oczarowanie GW i TVN (PO) tylko głupota w najczystszej postaci
Wiekszość wyborców Palikota to chyba ludzie młodzi. Ja jestem w klasie maturalnej, i byłem zdruzgotany gdy usłyszałem ile osób chce na niego głosować. Uważają, że jest to jedyna LIBERALNA partia w Polsce ktora może się liczyć. I uważają, że Palikot może zrobić szum. A to czy jest lewakiem już mniej ich obchodzi. Czegoś takiego nie byłem w stanie słuchać.