Wyświetl pojedynczy post
Baracuda
Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 18:12
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Wez ....a sie ogarnij, powymyślałeś jakies pojedyncze przykłady, a ja nawet z pamięci mogę ci zajebać kontre.

A nie boli że przejebał nam eliminacje do LM?
A nie boli ze odpadł z PP ?
A nie boli ze wjebał z Odense i starcilismy 2 punkty do rankingu klubowego?
A nie boli ze przegrał nam więcej meczy na Reymonta niz wszyscy jego poprzednicy przez 7 lat?
A nie boli cię ze wszystkie jego sukcesy tak naprawde są pasmem fuksa a nie wspaniałej gry?
A nie boli cię ze to raczej Jaga przegrała mistrza, a my osiągneliśmy najmniejsza ilość zdobytych punktów od kilku lat

A nie boli cię ze ten wielki fart się powoli konczy i wypływa prawdziwe oblicze jego filozofii?

Prosze przestan sie sam okłamywać, a do mnie przypierdalać bo niemasz racji i tyle...

A jeszcze tak na marginesie dodam, bo niestety widać ze słabo u ciebie z wiedza.
Ja wcale nie uważam ze skoro jest słabym trenerm to powinien zostać instruktorem narciarstwa...
on tym instruktorem naprawde jest!
Dariook akurat twoje przykłady są bez sensu i rzeczywiście są powymyślane. Semper.. podał ci konkretne fakty a Ty swoją wypowiedż opierasz na domniemaniach.
O ile można by jeszcze wybronić argument z przegranymi przy Reymonta, choć tak jak Sempre uważam, że najważniejszy jest ce,l to pozostałe dwa są za przeproszeniem z dupy. Uwielbiam jak ktoś mi mówi, że drużyna wygrała fuksem. Wygrawa ten kto strzeli więcej bramek koniec kropka. Przegranie przez Jagielonie tytułu nawet nie będę komentował.

POzdrawiam.
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
Odpowiedz cytując