Dariook napisał(a):

Wez ....a sie ogarnij, powymyślałeś jakies pojedyncze przykłady, a ja nawet z pamięci mogę ci zajebać kontre.
A nie boli że przejebał nam eliminacje do LM?
A nie boli ze odpadł z PP ?
A nie boli ze wjebał z Odense i starcilismy 2 punkty do rankingu klubowego?
A nie boli ze przegrał nam więcej meczy na Reymonta niz wszyscy jego poprzednicy przez 7 lat?
A nie boli cię ze wszystkie jego sukcesy tak naprawde są pasmem fuksa a nie wspaniałej gry?
A nie boli cię ze to raczej Jaga przegrała mistrza, a my osiągneliśmy najmniejsza ilość zdobytych punktów od kilku lat
A nie boli cię ze ten wielki fart się powoli konczy i wypływa prawdziwe oblicze jego filozofii?
Prosze przestan sie sam okłamywać, a do mnie przypierdalać bo niemasz racji i tyle...
A jeszcze tak na marginesie dodam, bo niestety widać ze słabo u ciebie z wiedza.
Ja wcale nie uważam ze skoro jest słabym trenerm to powinien zostać instruktorem narciarstwa...
on tym instruktorem naprawde jest!
|
Dariook akurat twoje przykłady są bez sensu i rzeczywiście są powymyślane. Semper.. podał ci konkretne fakty a Ty swoją wypowiedż opierasz na domniemaniach.
O ile można by jeszcze wybronić argument z przegranymi przy Reymonta, choć tak jak Sempre uważam, że najważniejszy jest ce,l to pozostałe dwa są za przeproszeniem z dupy. Uwielbiam jak ktoś mi mówi, że drużyna wygrała fuksem. Wygrawa ten kto strzeli więcej bramek koniec kropka. Przegranie przez Jagielonie tytułu nawet nie będę komentował.
POzdrawiam.