Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 09:51
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Trzeba byc slepym albo pokopanym przez los by nie wiedziec o co Meliksonowi chodzi. Tlumaczyc nie bede, kazdy ma swoj rozum.
Niech sie chlopak ogarnie i przyjmie te powolania na mecze o pietruszke ktore otrzyma od wlasnego narodu. Polske niech zostawi w spokoju. Na wielkiej imprezie nie zagra? Trudno, widocznie tak ma byc i sa lepsi ktorzy zasluguja.
Ambicja wygrywa z poczuciem wspolnoty, duma z reprezentowania wlasnego narodu i patriotyzmem? W dupie sie koledze poprzewracalo, ot co.
Kij mu w szprychy tak samo jak innym farbowanym lisom.
Dokładnie! Ryan Giggs nigdzie nie zagrał, a bez przeszkód mógł kopac w reprezenatcji Anglii. Choć mi się wydaję, że gdyby dzisiaj Giggs miał podobny wybór...to wybrałby jednak Anglię. Czasy dziwne i wszytsko jest na sprzedaż. W drużynie polskiej(?) póki co nie ma większości przedstawicieli z armii zacięznej. Na raz zagrać może 3-4. reszt ato jednak rodzimi ( w pełni tego słowa znaczeniu) kopacze.
Dla przypomnienia co najbardziej kontrowersyjni najemnicy:
Obraniak-polskie nazwisko i tyle.
Polanski-polskie nazwisko i tyle.
Roger-no to polewa po całej linii
Olisadebe-przynajmniej żona z Polski (dinozaur i urocza z niego wspominka)
Perquis-ten to chyba tylko za to, że wie (chyba) gdzie leży Polska
Boenisch-urodzony w Polsce, ale co trzeb abyło się go oprosić o grę to wie tylko Smuda. Od roku kontuzjowany i nie ma co cudów się spodziewać.
Melikson-lubię chłopa, ale jego związki z Polską sa takie jak moje z Anglią-czyli byłem i widziałem. I już mnie tam nie ma.
Taki do zaakceptowania w pełni:
Matuszczyk-urodzony w Polsce i chciał sam grać. Nie trzeba było go prosić, kupować, zachęcać. Ale czy to zbawca to śmiem wątpić.
A w kolejce podobno udu Paraiba, Ivo coś tam, Abdul Alemuzwisa i takie podobne wynalazki....

Wg mmnie Smuda szuka piłkarzy którzy mówią gorzej po polsku od niego i stąd ten zaciąg
Odpowiedz cytując