The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 08:47
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
aczkolwiek z drugiej strony dziwie się aż takiej napince na forum.W Wiśle przecież już niemal całkiem mamy międzynarodowy skład a za bardzo nikt z tego powodu tragedii nie robi...
Wiesz jest drobna różnica między klubem, a reprezentacją... Już kiedyś mówiłem, że leśnym dziadom z pzpn się po.......iły sprawy, chcą by w klubach grali wyłącznie Polacy, a do reprezentacji robią mega import... jeb hipokryci.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.09.2011, 08:50
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
S....ysyństwo. Dla mnie Maor jest już przegrany. Jako piłkarz może i jest coś warty, ale jako człowiek nie. Pokazał, że dla paru srebrników jest w stanie się sprzedać. Tylko czekać, aż zacznie strzelać z dupy jak mu będziemy blokować transfer. Ja już jego nazwiska skandować nie będe. Podziękował.
Jak tak dalej pójdzie, to nie będziemy skandować nazwiska żadnego naszego płkarza, po meczu na Błoniach będa ustawki pinkniki kontra ultasi, miłośnicy Meliksona kontra patrioci, PIS kontra PO a Cracovia usiądzie na trybunach i będzie nas dopingować.... Zbliża się mecz z Ruchem, który podczas ostatniej wizyty nas przekrzyczał na trybunach a tu zawierucha o Meliksona. Staczamy się.

Odnośnie tematu. Jestem zdegustowany i zasmucony decyzją Meliksona, zawsze byłem przeciwny naturalizacjom, bo to ma być kadra Polski a nie pospolite ruszenie najemników. Są jeszcze takie wartości jak honor i podstawowe poczucie przyzwoitości. Smuda i PZPN kompromitują nasz kraj.
rrr
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 22.09.2011, 09:12
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja chyba wiem. Chociaz nie znam osobiscie ludzi z tamtych rejonow to wydaje mi sie, ze ludzie z balkanow po prostu maja jaja. Oni maja swoje zdanie, maja charaktery, ktorych nie zmieni czwarta wladza ani jakis frajer polityk, przyklady to ostatnia wypowiedz Vukowicia (wstyd, zeby w poslkiej lidze za kibicami musial sie wstawiac nie Polak), czy zamieszanie wtedy gdy Legia miala zamkniety stadion to najbardziej kozaczyl do ochrony Vrdoliak zeby mogli pilkarze podejsc do kibicow pod bramy stadionu, chyba tez tepia tam ostro pedalow bo widzailem filmik z parady ciot jak kontrmanifestanci przekopuja kilka ciotek. Po prostu tam ludzie doswiadczyli konfliktow zbrojnych w niezbyt odleglych latach i maja ten power bojowy a nie to co lamusy z wiekszosci Europy (w tym juz niestety i my), ktore zaczely szerzyc tolerancje do wszystkich i za wszystko
No to może najpierw warto poznać i to więcej niż kilku (i nie tylko kibiców), zamiast pisać co sobie wyobrażasz na ich temat.
Przydałby się jakiś ostry tępiciel głupoty na tym forum...
Nudzi ci się to jazda do Afganistanu czy Iraku na kontrakt. Zobaczymy za rok czy wrócisz z powerem bojowym czy raczej zniszczoną psyche i jak będziesz sypiał po takim doświadczeniu.
Ostatnio edytowane przez arti : 22.09.2011 o godz. 10:03.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.09.2011, 09:21
Nie spinaj sie tak bo Ci zyłka peknie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 22.09.2011, 09:36
Trzeba byc slepym albo pokopanym przez los by nie wiedziec o co Meliksonowi chodzi. Tlumaczyc nie bede, kazdy ma swoj rozum.
Niech sie chlopak ogarnie i przyjmie te powolania na mecze o pietruszke ktore otrzyma od wlasnego narodu. Polske niech zostawi w spokoju. Na wielkiej imprezie nie zagra? Trudno, widocznie tak ma byc i sa lepsi ktorzy zasluguja.
Ambicja wygrywa z poczuciem wspolnoty, duma z reprezentowania wlasnego narodu i patriotyzmem? W dupie sie koledze poprzewracalo, ot co.
Kij mu w szprychy tak samo jak innym farbowanym lisom.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.09.2011, 09:51
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Trzeba byc slepym albo pokopanym przez los by nie wiedziec o co Meliksonowi chodzi. Tlumaczyc nie bede, kazdy ma swoj rozum.
Niech sie chlopak ogarnie i przyjmie te powolania na mecze o pietruszke ktore otrzyma od wlasnego narodu. Polske niech zostawi w spokoju. Na wielkiej imprezie nie zagra? Trudno, widocznie tak ma byc i sa lepsi ktorzy zasluguja.
Ambicja wygrywa z poczuciem wspolnoty, duma z reprezentowania wlasnego narodu i patriotyzmem? W dupie sie koledze poprzewracalo, ot co.
Kij mu w szprychy tak samo jak innym farbowanym lisom.
Dokładnie! Ryan Giggs nigdzie nie zagrał, a bez przeszkód mógł kopac w reprezenatcji Anglii. Choć mi się wydaję, że gdyby dzisiaj Giggs miał podobny wybór...to wybrałby jednak Anglię. Czasy dziwne i wszytsko jest na sprzedaż. W drużynie polskiej(?) póki co nie ma większości przedstawicieli z armii zacięznej. Na raz zagrać może 3-4. reszt ato jednak rodzimi ( w pełni tego słowa znaczeniu) kopacze.
Dla przypomnienia co najbardziej kontrowersyjni najemnicy:
Obraniak-polskie nazwisko i tyle.
Polanski-polskie nazwisko i tyle.
Roger-no to polewa po całej linii
Olisadebe-przynajmniej żona z Polski (dinozaur i urocza z niego wspominka)
Perquis-ten to chyba tylko za to, że wie (chyba) gdzie leży Polska
Boenisch-urodzony w Polsce, ale co trzeb abyło się go oprosić o grę to wie tylko Smuda. Od roku kontuzjowany i nie ma co cudów się spodziewać.
Melikson-lubię chłopa, ale jego związki z Polską sa takie jak moje z Anglią-czyli byłem i widziałem. I już mnie tam nie ma.
Taki do zaakceptowania w pełni:
Matuszczyk-urodzony w Polsce i chciał sam grać. Nie trzeba było go prosić, kupować, zachęcać. Ale czy to zbawca to śmiem wątpić.
A w kolejce podobno udu Paraiba, Ivo coś tam, Abdul Alemuzwisa i takie podobne wynalazki....

Wg mmnie Smuda szuka piłkarzy którzy mówią gorzej po polsku od niego i stąd ten zaciąg
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 22.09.2011, 10:10
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Wszystkich trzeba wypróbować ...
Reklama Biedronki pokazuje że jest dużo czasu do Euro... narazie Smuda testuje wszystkich na B...
Ponoć już czeka paszport dla Gruzina Zzajudasza Bucawidze.

Co do Maora... wcale się nie dziwie że wybrał Polskę. Po tym jak zapierdalał w swojej lidze tyle lat i od lat pokazywał się z dobrej strony wołali powoływać zawodników grzejących ławę na zachodzie!
Pierd... o tym że agent mu namieszał w głowie ma się do tej decyzji tak jak kolor siewnika do gęstości siewu... rodzina miała tu większe znaczenie! Co z tego że był na zgrupowaniu kadry Izraela? Jakie to ma znaczenie? Flaga, flagą ale czytając tą rozmowę wyciągnąłem jeden wniosek i dd dziś widząc Polaka w koszulce reprezentacji Anglii, Holandii czy innego gówna uznam go za największą szmatę, sprzedawczyka i napluje mu w twarz
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.09.2011, 10:14. Cohen, ilu ty uratowałeś Żydów, że upluwasz Polskę?
Apropos Smudy - czy rozumiecie coś z tego? Bo ja nie bardzo:
http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...800,1,291.html

Żeby było jasno - artykuł jest z dnia dzisiejszego (22/09) i sam już nie wiem, czy PS pisze żeby pisać i podbić czytelność, czy też jest jakieś inne rozwiązanie. Bo tak na chłopski rozum: albo rozmawiali, albo nie, albo dostał propozycję, albo jej nie dostał. Chyba że chodziło o kwestie językowe: Smuda po polsku mówi słabo, Melikson wcale, to jak mieli się dogadać

Ech, dawno, dawno temu, kiedy w Polsce trwał stan wojenny a piłkarze nie mieli pięknych nowych stadionów i gigantycznych zarobków w $$$ - potrafili walczyć (bez udziału obcokrajowców) i przywieźć medal z Mundialu, wykopując po drodze m.in. Ruskich i Francuzów. A dziś? Ktoś widocznie uznał, że reprezentacja to taki "większy klub", do którego można ściągać zawodników z całego świata. Niech więc się Lato i spółka nie dziwią, że kibicom coraz trudniej jest utożsamiać z takim tworem.

Maor powinien wszystko raz jeszcze przemyśleć, i raczej pozostać reprezentantem Izraela. Inaczej (jeśli wybierze grę dla Polski) może dojść do sytuacji, że on i jego bliscy z rodziny będą musieli na dłużej zakotwiczyć w "antysemickiej" Polsce. "Miłujący" pokój, Polaków i Palestyńczyków (3x P, ciekawe) Izrael może być dla niego zbyt niebezpiecznym miejscem do zamieszkania.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.09.2011, 10:18
Ciekawe czy jest to prawdziwa rozmowa z Meliksonem czy znowu sobie dziennikarzyny jaja robią;

"Maor Melikson wybrał grę dla reprezentacji Polski. Ale przyznaje, że dalej czuje się przede wszystkim Izraelczykiem. - Nic tego nie zmieni - mówi. - Kiedy marzenia się nie realizują, zaczynasz myśleć realistycznie - tak komentuje swój wybór gry dla Polski."

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/m...4,artykul.html
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.09.2011, 10:48
Przeciez jasno wyrazil sie jego ojciec i menadzer, ze dla niego to biznes/interes...a nie nagla milosc do Polski. Po drugie, on ma nadzieje, ze w naszej reprezentacji bedzie gral w I-szym skladzie. Ciekawe co bedzie, jak Smuda odstawi do po 2 meczach lub do EURO2012 bedzie grzal lawe? Moze sie rozmysli i wroci do kadry Izraela ? Napewno Melikson przebil wszystkich dotychczasowych nowych Polakow(bo Polanski przynajmniej udaje, ze mu zalezy).
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.09.2011, 11:13
Moze byscie go jakos przekonali ze gra dla tego znienawidzonego przez naszych pejsatych przyjaciół kraju, nie jest najlepszym pomysłem
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.09.2011, 12:00
killzone napisał(a):Wyświetl post
Moze byscie go jakos przekonali ze gra dla tego znienawidzonego przez naszych pejsatych przyjaciół kraju, nie jest najlepszym pomysłem
Tak jak wy przekonaliście Rogera?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.09.2011, 12:09
Za nim wybuchła ta afera z Maorem to wszyscy robili podchody by grał dla nas teraz jest też nie za dobrze bo już jest blisko pwołania do reprezentacji sprawa lest prosta ma polski paszport matkę polkę , a to jak w kraju urodzenia bedzie traktowana jego decyzja pewnie tak samo jak kiedyś deklaracje Klose czy Podolskiego .Każda inna federacja nie miała by żadnych rozterek czy wyrwać nam gracza nawet jeśli jego nazwisko brzmiało by dziwnie obco .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.09.2011, 12:12
Kto robil podchody pod Meliksona ? Selekcjoner jasno wyrazil sie na temat jego umiejetnosci, a dziwne pytania zadawali niektorzy, kretynscy dziennikarze. Od tamtego momentu(czyli kwiecien/maj) nie bylo sprawy, bo Melikson jasno sie zadeklarowal...ale nagle sie okazalo, ze Izrael nie zagra na EURO2012, wiec Maor... Polanski, to przy nim swiety.
Odpowiedz cytując
hetzer
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 22.09.2011, 12:55
O co wam chodzi? Reprezentacja(TM) (Spolka z baaaardzo ograniczona odpowiedzialnoscia), ktora swa misje zawarla w jakze lapidarnym hasle "Dam dupy za wyjscie z grupy" oglosila nabor profesjonalnych zawodnikow, oferujac atrakcyjna sciezke rozwoju zawodowego. Maor Meliksonowski (chyba juz tak ) stracil zludzenia co do gry w kadrze narodowej (oczywiscie Izraela, my juz swojej nie mamy dosyc dlugo), wiec skupil sie na rozwoju zawodowym. Nie wiemy dlaczego stracil pomimo dobrych wystepow, pewnie jakis szwindel tam odstawili. W przeciwienstwie do obludnikow mowi o tym otwarcie, to pewnie kwestia wiadomej mentalnosci.
Co mnie to obchodzi? Nic. Ja kibicowalem Orlom, nie Biedronkom.
I jeszcze jedno- przynajmniej wiemy, ze Maor to szczery do bolu chlopak, nie bedzie krecic tylko powie wprost o co mu chodzi. Dla nas lepiej.
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.09.2011, 17:40
killzone napisał(a):Wyświetl post
OK. Już przekonaliśmy (możesz przeczytać oświadczenie Maora). Przynajmniej on jak i jego matka, która urodziła się w Polsce mieli polskie obywatelstwo, co przy całej reszcie naturalizowanych pajacyków, nie mających nic współnego z naszym krajem jest bez dyskusji. A tak będziesz emocjonował się Arboledą, który w geście wspanaiłomyślności da uścisnąć Ci swój palec, ten palec.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 22.09.2011, 18:53
http://www.sport.pl/euro2012/1,10907...pod_uwage.html

Skoro nie brałeś na poważnie, to bądź konsekwentny. I nie dawaj powołania. Maor niech przyjmie powołanie z kadry Izraela, które przyjdzie na pewno (zapowiadał to trener) i będzie po sprawie.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.09.2011, 21:28
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A tak będziesz emocjonował się Arboledą, który w geście wspanaiłomyślności da uścisnąć Ci swój palec, ten palec.
Możesz nawet nie wiedzieć kiedy!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 27.09.2011, 10:36
Cytat:
Radosław Sobolewski nie dał się przekonać Smudzie

Jak dowiedział się "Fakt" Franciszek Smuda próbował przekonać Radosława Sobolewskiego do powrotu do reprezentacji Polski. Piłkarz Wisły, który z kadrą pożegnał się w 2008 roku zdania jednak nie zamierza zmieniać.

- To prawda rozmawiałem z Radkiem o jego powrocie do reprezentacji, ale on podjął już decyzję i nie chce się z niej wycofać - powiedział Franciszek Smuda.

- Spędzam całe noce nad składami polskich zespołów i szukam zawodników przydatnych do reprezentacji. Jednak uwierzcie, że odpowiednich kandydatów nie ma zbyt wielu - tłumaczył selekcjoner Biało-Czerwonych.
powrocie do reprezentacji, ale on podjął już decyzję i nie chce się z niej wycofać - powiedział Franciszek Smuda.

Smuda łapy precz od Radka
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 28.09.2011, 09:15
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Smuda łapy precz od Radka
Smuda chce powołać farbowanych lisów? Źle! Chce przekonać do powrotu prawdziwego wojownika z Polski, też źle! Czego wy kur*a oczekujecie od Smudy? Krytykujecie go dla samego krytykowania? Co by nie zrobił i tak jest źle.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.09.2011, 10:12
Radek pewnie dałby się przekonać, gdyby na stanowisku selekcjonera był jakiś poważny człowiek, a nie Franz, który sam nie wie, czego chce Nie dziwię się Sobolowi, że wcale mu nie zależy na powrocie do kadry, też bym nie chciała być częścią kabaretu Smudy.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 28.09.2011, 10:29
Radek nie dałby się przekonać, bo Radek to poważny facet, który nie jest jak chorągiewka na wietrze. Jak coś powiedział, podjął jakąś decyzję to się jej trzyma, i nie robi z niej opery mydlanej.

Przede wszystkim za to Sobola cenię.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 28.09.2011, 10:46
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Smuda chce powołać farbowanych lisów? Źle! Chce przekonać do powrotu prawdziwego wojownika z Polski, też źle! Czego wy kur*a oczekujecie od Smudy? Krytykujecie go dla samego krytykowania? Co by nie zrobił i tak jest źle.

Przeczytaj post Prouda to może zrozumiesz. Smuda sam z siebie robi idiotę kolejny raz bo Radek już nieraz powtarzał że NIGDY nie wróci do kadry - kapiszci?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 28.09.2011, 10:51
To nic złego zmienić decyzję dotyczącą występów w reprezentacji. Zidane też rezygnował po EURO 04, a później dał się namówić do powrotu i Francja chyba na tym źle nie wyszła.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 28.09.2011, 14:23
Nie nasza wina że wszystko co robi jest złe , jego dewiza to "dam dupy za wyjście z grupy" , gdyby szympansy dobrze grały w piłkę to dałby im koszulki z godłem Polski byle tylko osiągnąć jakiś sukces . Zrozum że nie każdy jak ty chce sukcesu za wszelką cenę . Są bowiem w życiu takie pojęcia jak honor,duma ,zasady i chociaż do kadry narodowej powinny być stosowane... Godności trochę by mu się przydało , Radosław Sobolewski podjął decyzję już dawno temu , mimo to Smuda chciał go namówić , na całe szczęście Radek nie chce grać w tej szopce i wcale mu się nie dziwię , cieszę się że mamy takiego kapitana ...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 03.10.2011, 16:25
No to Pan Smuda moze powołac kolejnego POLAKA
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 03.10.2011, 16:32
http://www.weszlo.com/news/8012-Tego...zej_nie_powola

Chciałbym, by to się jednak spełniło. Całe weszło by zeszło
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.10.2011, 17:53
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
No to Pan Smuda moze powołac kolejnego POLAKA
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Tak sie sklada ze Cionek jest polakiem, mowi po polsku i zostal wychowany w polskiej kulturze choc trzeba przyznac ze brazylijska polonia jest specyficzna. Nie wiem wiec z czego ta usmiechnieta geba w Twoim poscie. Pozdrawiam i zycze udanego tygodnia.
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 03.10.2011, 18:06
ziuk_NYC napisał(a):Wyświetl post
Tak sie sklada ze Cionek jest polakiem, mowi po polsku i zostal wychowany w polskiej kulturze choc trzeba przyznac ze brazylijska polonia jest specyficzna. Nie wiem wiec z czego ta usmiechnieta geba w Twoim poscie. Pozdrawiam i zycze udanego tygodnia.
ziuk_NYC
Wiekszej bzdury nie słyszałem.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.10.2011 o godz. 18:16.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 03.10.2011, 18:12
Jajco!!!!!

Przede wszystkim świeża krew, a nie pieprzenie i reaktywacja Sobola, którego czas minął bezpowrotnie. Kopałeś kiedyś gałę? Nie? To po co dyskutujesz jak Kora na temat 'mast bi de mjuzik!!!!!!!11'
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów