Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 18:31
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Niemniej Panowie podkręcam dyskusje. Pytanie kieruje - no naprawdę czarny szlak,nie dla byle kozicy, do otwartych głów.
Marszałek napisał(a):Wyświetl post

Kto bardziej dzieli kibiców, Maor czy Małecki?
Ani jeden ani drugi ...zwyczajnie kibice są różni , kto bardziej dzieli kibiców Wisły PO czy PiS... można wrzucić dowolny temat i podziały gotowe.
Worcester napisał(a):Wyświetl post
3. Logo SSA w avatarze
A co cię Sz. Kol. nie podoba w moim avatarze ...Wisła jest, czyli barwy są, gwiazda jest ...litery G nie ma ...tak dla przypomnienia...od tego logo mamy złota erę Wisły...to źle czy dobrze, dla mnie dobrze. Wisły Henryka Reymana niestety nie pamiętam (bo za młody jestem), zaś od połowy lat 70-tych niestety dość długo wrzeszczałem "GTS, GTS Mistrzem jest", to się nazywa punkt odniesienia i stąd logo SSA jest okay, dużo lepsze niż to z literą G ... z resztą Wisła Kraków jest JEDNA, tak jak matka, ojciec, Polska i ...reprezentacja Polski .
A z Wisłą było tak że sobie pozwolę wkleić:
Nazwy: TS Wisła (6.02.1949) ZS [Zrzeszenie Sportowe] Gwardia-Wisła Kraków (wrzesień 1955) TS Wisła (1967) GTS Wisła (1990) TS Wisła (1997) TS Wisła Kraków – Piłka Nożna SSA (1999) Wisła Kraków SSA (2007) Wisła Kraków SA
Ostatnio edytowane przez milosz : 21.09.2011 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując