Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 15:47
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Melikson z flagą żydowską kilka postów wyżej nikomu nic nie daje do myślenia kim on tak na prawdę się czuje ?
On chyba w ogóle się nie czuje - nie zdziwił bym się gdyby ta flaga to tak dla znajomych co przyjechali
Natomiast inna sprawa jest taka że on przebije wszystkich w tym kombinowaniu.

Nie wiem czy był taki przypadek w historii futbolu żeby gość - 27 latek czyli nie żaden nastolatek - tydzień temu był na zgrupowaniu jednej kadry a po tygodniu chce jechać na druga kadrę.
Dobrze że ma tylko 2 obywatelstwa bo mogło by mu się znów odmienić i po miesiącu pojechał by na trzecią

Najgorsze jest to że ja nie jestem żadnym konserwatystą ale są jakieś granice - granice zwykłej przyzwoitości.

Gra w reprezentacji to powinna być kwestia honoru a wystarczyło że Platini otworzył kuleczkę z napisem - Polska i Ukraina a tu nagle tłum zlatuje się do grania.Każdy nieudacznik który w życiu by nie pomyślał o graniu dla Polski, tylko dlatego że jest za słaby by grać dla swojego kraju, nagle wstaje i mówi - ja chce, mnie weźcie.

Zgroza - w życiu bym nie przypuszczał by w rok ze słabej, bo słabej ale jednak reprezentacji, można zrobić taki cyrk
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując