milosz napisał(a):

No tak, kolejna "złota myśl"...budżet nie ma znaczenia, jasne bo "piniędze" szczęścia nie dają, hahaha niektórzy są tu na forum chyba tylko po to aby bawić innych.
Jasne że budżet ma znaczenie i dobrze że wraz ze stadionami będą one wzrastać, byle równolegle z poziomem profesjonalizmu całej piłki (vide baza szkoleniowa).
.
|
Pewnie że nie ma znaczenia, zmienia tylko tyle że piłkarzyki więcej kasują za grę. Co w cale nie znaczy że grają lepiej. Myślisz że taki piłkarz jeżeli op.....ala się za 20 000 euro rocznie to nie będzie potrafił op...alać się za 2 mln euro? Jezeli tylko za opp....alanie się nie pójdzie siedzieć na ławie to będzie się op.... w każdym meczu. I przez op... rozumiem zarówno brak ambicji jak i żenujące błędy techniczne. Piłkarz musi czuć presję musi mieć pewność że jak nie będzie grał na 110 % to będzie siedział na ławie i premię meczową szlag trafi. Bez tego nawet Real z gigantycznym budżetem dostawał w cyce z drugoligowcem. Nie wiem czy dla nich było to śmieszne.
Myślisz że jak będzie stadion na 30 000 to budżet wzrośnie? Może najpierw powinni przyjść na niego kibice i zapłacić za bilet?
ps. Jak masz zamiar komentować moje posty to odnieś się merytorycznie, bo to co cię śmieszy mało mnie interesuje. Wiem że u Ciebie z tym problem ale chociaż spróbuj, zamiast, głupio dogadując, się kompromitować.