Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2011, 17:57
milosz napisał(a):Wyświetl post
No tak, kolejna "złota myśl"...budżet nie ma znaczenia, jasne bo "piniędze" szczęścia nie dają, hahaha niektórzy są tu na forum chyba tylko po to aby bawić innych.

Jasne że budżet ma znaczenie i dobrze że wraz ze stadionami będą one wzrastać, byle równolegle z poziomem profesjonalizmu całej piłki (vide baza szkoleniowa).

.

Pewnie że nie ma znaczenia, zmienia tylko tyle że piłkarzyki więcej kasują za grę. Co w cale nie znaczy że grają lepiej. Myślisz że taki piłkarz jeżeli op.....ala się za 20 000 euro rocznie to nie będzie potrafił op...alać się za 2 mln euro? Jezeli tylko za opp....alanie się nie pójdzie siedzieć na ławie to będzie się op.... w każdym meczu. I przez op... rozumiem zarówno brak ambicji jak i żenujące błędy techniczne. Piłkarz musi czuć presję musi mieć pewność że jak nie będzie grał na 110 % to będzie siedział na ławie i premię meczową szlag trafi. Bez tego nawet Real z gigantycznym budżetem dostawał w cyce z drugoligowcem. Nie wiem czy dla nich było to śmieszne.

Myślisz że jak będzie stadion na 30 000 to budżet wzrośnie? Może najpierw powinni przyjść na niego kibice i zapłacić za bilet?

ps. Jak masz zamiar komentować moje posty to odnieś się merytorycznie, bo to co cię śmieszy mało mnie interesuje. Wiem że u Ciebie z tym problem ale chociaż spróbuj, zamiast, głupio dogadując, się kompromitować.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.09.2011 o godz. 18:01.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując