Wyświetl pojedynczy post
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2011, 08:13
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Kwestia tylko czy te mecze przydadzą się zarządowi i górze bo gołym okiem było widać, że Odense przy odrobinie szczecią było do ogrania ale generalnie mieli na kilku pozycjach zawodników o klasę lepszych od naszych..
Jeśli klub ma na siebie zarabiać i być rentującą się firmą, która ma sama na siebie zarabiać i nic nie dokładać, baa nawet nie pozyskiwać sponsorów to jak my mamy mieć lepszych zawodników od innych średniaków europejskich ? Sam średni Kowalski nie kupi gwiazdy, bo go na to nie stać. Potenciał tkwi tylko w tych "liderach finansowych"

westersyl napisał(a):Wyświetl post
Denerwuję mnie też takie gadanie Biton i Genkov nam wystarczą, przyjechały do nas dwie drużyny powiedzmy sobie szczerze wcale nie jakieś tam potęgi europejskie i tam dobry napastnik to podstawa. Przecież na Ailtonie czy Uthace można było oprzeć całą grę. Na kim Wisła ma opierać grę skoro Biton traci większość piłek a Genkov co chwile się wywraca.

Takie same refleksje taka jak w większości meczy, Ilev, Melikson momentami Nunez. Ci zawodnicy u nas potrafią grać w piłkę. Trochę mało..
Bardzo duży błąd Stana Valckxa ! Gramy teraz jednym napastnikiem, zero zawodników na ławce, co będzie gdy Biton dostanie czerwoną kartkę Kim zagramy na szpicy Meliksonem Młodzi z ME to przeciętniacy, zero jakości

Piszesz, że nie było kasy na Wasilewskiego ale ja się pytam jak to nie było kasy na Wasilewskiego Ile on mógł kosztować 1 mln euro My już za grę w tej "europie" i przychody z meczów mamy budżet większy już o 1/4, a prognozy też są obiecujące, więc dlaczego nie inwestować teraz Ja się pytam dlaczego nie poczyniono jakiś znacznych, ciekawych ruchów na rynku transferowym.
Widać tutaj znaczące oszczędności, bo my zarobionych pieniędzy nie wydajemy, a powinniśmy bo mamy mase braków

Jaliens według mnie nigdy nie był i nigdy już nie będzie wspaniałym zawodnikiem na środku obrony. A co do Jovanovicia to ja widziałbym go na środku wespół z Chavezem, gdyż Chciałbym aby się zaczeli już zgrywać.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując