Wyświetl pojedynczy post
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2011, 23:10
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, więc napiszę to co pisałem w tym temacie już kilka razy.Proszę bardzo możemy zwolnic Maaskanta, dużego odszkodowania płacic nie będzie trzeba tylko jeżeli ktoś się spodziewa, że znajdziemy w ramach naszego budżetu kogoś lepszego to niech zejdzie na ziemię...
To nie ja pobieram z klubowej kasy tysiące €, żeby znać odpowiedź na pytanie "kto zamiast Maskanta". Nie siedzę w tych realiach tak dobrze jak Ty (bo wiesz, że za tą kasę nie ma nikogo lepszego), ani działacze Wisły. Mogę odpowiedzieć jedynie w taki sposób- jeśli go zmieniać, to na kogoś, kto po roku prowadzenia drużyny pokaże nam na czym polega jego filozofia. U Maskanta po roku nie wiem, czy on preferuje defensywny styl gry, czy ofensywny. Jeśli defensywny, na co wskazuje to, że nie istniejemy w ataku, to dlaczego w obronie jest jeszcze większa katastrofa? A jeśli jednak preferuje styl ofensywny (tak zapowiadał przed meczami fazy grupowej LE), to dlaczego z przodu całość naszych poczynań to Melikson?

Cytat:
Drogie forumowe dzieci
allond, powiedz, słoneczko, ile masz lat?

Edit: No ....a, rok urodzenia 1988. Zdupcaj do spania gnoju, bo zaraz za ucho wytargam!
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 15.09.2011 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując