Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2011, 09:25
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post

a ja się z tego cieszę klub zobaczy ile tak naprawdę ludzi stać na takie drogie bilety a "fanatycy" zobaczą jak wyglądają sektory wg. P.M.
Fanatycy dobrze wiedzą jak wyglądają puste sektory bo jeździli na mecze do Sosnowca, przebijali się przez Nową Hutę na Suche Stawy, wcześniej pojawiali się na takich meczach jak ten z Tottenhamem czy na fazie grupowej PUEFA kilka lat temu gdzie też nie było szału z frekwencją, albo na meczach w sezonie gdy zajmowaliśmy 8 miejsce w lidze.

Rozumiem że bilety dla zdecydowanej większości społeczeństwa są po prostu drogie, w tym dla ludzi którzy jak ja chodzą na każdy mecz, ale przestańcie z łaski swojej dorabiać do tego teorię związaną z Małeckim. Bo jeśli widzowie z sektora E faktycznie się tak na niego obrazili to mam rozumieć, że nagle w przyszłej kolejce frekwencja na Kałuży wyniesie około 12 tysięcy

Bądźcie poważni i sami w duchu sobie szczerze odpowiedzcie jaki % ludzi nie pojawi się na meczu Wisły tylko i wyłącznie ze względu na to że Patryk nie pomyślał przed udzieleniem pewnej wypowiedzi.
Odpowiedz cytując