wiślak 86 napisał(a):

a ja się z tego cieszę klub zobaczy ile tak naprawdę ludzi stać na takie drogie bilety a "fanatycy" zobaczą jak wyglądają sektory wg. P.M.
|
Fanatycy dobrze wiedzą jak wyglądają puste sektory bo jeździli na mecze do Sosnowca, przebijali się przez Nową Hutę na Suche Stawy, wcześniej pojawiali się na takich meczach jak ten z Tottenhamem czy na fazie grupowej PUEFA kilka lat temu gdzie też nie było szału z frekwencją, albo na meczach w sezonie gdy zajmowaliśmy 8 miejsce w lidze.
Rozumiem że bilety dla zdecydowanej większości społeczeństwa są po prostu drogie, w tym dla ludzi którzy jak ja chodzą na każdy mecz, ale przestańcie z łaski swojej dorabiać do tego teorię związaną z Małeckim. Bo jeśli widzowie z sektora E faktycznie się tak na niego obrazili to mam rozumieć, że nagle w przyszłej kolejce frekwencja na Kałuży wyniesie około 12 tysięcy
Bądźcie poważni i sami w duchu sobie szczerze odpowiedzcie jaki % ludzi nie pojawi się na meczu Wisły tylko i wyłącznie ze względu na to że Patryk nie pomyślał przed udzieleniem pewnej wypowiedzi.