7 kotów napisał(a):

a) Nie masz ani jednej wiadomosci wyslanej z ip eircom, upc, o2, vodafone, meteor, bit, rapid.
b) nie chwalac sie znam wszystkich Polakow mieszkajacych w DL...
c) ...bo sam mieszkam w DL.
Masz juz uwage w dzienniczku forumowicza za lewackie dokazywania w temacie o pilkarskiej europie. Radze sie nie podszywac, ani nie lgac bo spadnie na Ciebie - jak na kreskowkach - fortepian z napisem BAN.
|

Kim wy jesteście, żebym się tłumaczył gdzie mieszkam
Śmieszne

Dostane bana, bo mieszkam na Dublinie, a 7kotów mnie nie zna

Tego jeszcze nie było
Dopisz to do regulaminu i wymaż obraźliwe przekręcanie nazw użytkowników.
1q2 przekręca w sposób obraźliwy mój nick i tobie to nie przeszkadza, a wypisujesz mi tu dyrdymały, że się podszywam i łgam?
To jest forum czy piaskownica? Udowodnij mi, że nie mieszkam W DL, wypisz wszystkich Polaków, których znasz

A najlepiej podaj swój adres, pesel i nr konta z hasłem.
Tylko nie ściemniaj, bo wyzwe cię tak jak ty mnie od
ŁGARZY!
Zresztą, czy to temat o mnie czy o naszych piłkarzach?
Daj znać czy zezwalacie na przekręcanie nicków, bo nie wiem czy się nie ośmieszam pisząc na tym forum z ludźmi, którzy nie mając argumentów się obrażają i strzelają fochy jak im się nie poda adresu zamieszkania i rozmiaru buta..
BTW
Czy naprawdę dużo w waszym życiu to zmieni jak będziecie znali moje imię i nazwisko?
Jestem naprawdę prostym i skromnym człowiekiem. Nie warto mnie znać..
..nie wiadomo czemu czuję się jak gwiazda. Idę spojrzeć przez okno czy nie ma paparazzi
Powiedz Rav jak mod może zezwalać, żeby posty tego typu jak ten sobie wisiały i były ciągnięte przez moderatora, a wyzwiska dot. mojej osoby (Antytalent) były pomijane?