Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2011, 08:46
hudinho napisał(a):Wyświetl post
może nie 6:0 ale i tak dostalibyśmy w dupe i takie są fakty tu się z tobą zgodzę,

a z innej beczki, bardziej kibicowskiej...

zachowanie KIBICÓW tak mnie zdziwiło, zniesmaczylo, zawstydziło, zażenowało że to przechodzi ludzkie pojęcie. Philipp Lahm czytał coś przed meczem a kibice zaczęli gwizdac... jaka żenada! dzień fair play, kapitanowie coś czytają (ciężko powiedziec co bo Błaszczu nie wyraźnie a Lahm po niemiecku) a Ci kretyni, idioci zaczęli gwizdać! jak pokazali minę tego kolesia to aż mi było wstyd za POLAKÓW!!!! jak tak kur.wa można? bo co bo niemiec?

ŻENADA!!!
He, he, he. Może gwizdali bo te czytania z kartek przez piłkarzy coś im przypominają z dawnych czasów, gdy np. sportowcy z bloku wschodniego potępiali np. bombę neutronową . Śmierdziało to akcjami politycznymi na stadionach organizowanymi przez UEFA i inne "Nigdy Wiecej" np. o rasiźmie.
Sami mieszją do sportu politykę a kibicom kneblują usta.
Co do gwizdania to byłem zdziwiony, że tak słabo gwizdano na Niemców, ale jak zobaczyłem kto siedzi na trybunach to nie miałem już złudzeń.
Opasłe wieprze w pedalskich perukach z kamerami na szyji, paniusie z wiankami na głowie na randkach , wpierdalacze pop-cornu, itp wynalazki. Cała ta przypadkowa zbieranina niezdolna do prowadzenia dopingu dla Polski może co najwyżej pokibicować gwiazdom TVN-u lub w "Tańcu z gwiazdami".
To było dopiero żenada.
A jak Ci było wstyd za Polaków, to zadzwoń do Sikorskiego. On przeprosi w Twoim imieniu każdego.
Odpowiedz cytując