MatMario napisał(a):

ZimZum'ie mój kolego drogi nic nie będę wycinał, tym bardziej Patrykowi,źle napisałem, nie trzymałem się faktów, bardziej pisałem o swoim odczucie,o takim "wychowanku mentalnym". Ale masz rację tak jak i kolega Wiślak 86, Małecki naszym wychowankiem według prawa i reguł piłki nożnej nie jest.
|
Otóż, w myśl przepisów -
Małecki naszym wychowankiem JEST. Podobnie jak Brożkowie.
Wybacz, ale zimzum jak zwykle nawet w najmniejszych kwestiach racji nie ma
Dobra, drogie dziatki - pora już chyba kończyć te płacze. Problem Małeckiego na pewno zostanie rozwiązany: podobnie jak swego czasu problem Brożków (psuli atmosferę), problem Marcelo (nie traktował poważnie obowiązków), problem Głowackiego (brał udział w największych porażkach), problem Błaszczykowskiego (tak naprawdę to grał dobrze tylko w pucharach) czy problem Kosowskiego (za dużo by pisać). Miejcie odrobinę wiary.
Za niego przyjdzie jakiś trzydziestoletni eks-reprezentant Wysp Fidżi, który nawet jak wam nawrzuca, to nie będziecie wiedzieć, a jak wy jemu - to i tak nie zrozumie. Idealna symbioza.
A Patryk - będzie musiał cierpieć pobierając co miesiąc kilkanaście razy większą pensję w o wiele lepszym klubie (o wiele?) lepszej ligi.
Odrobinę wiary w klub - dotąd być może reagował z opóźnieniem na przewiny naszych rodzimych Wiślaków, ale reagował zawsze.