Wyświetl pojedynczy post
South
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 20:15
ja tylko jednego nie rozumiem jak można gwizdać na piłkarzy po 1 meczu przegranym w lidze ? powiedzmy że zrozumiałbym gdyby sie to przytrafiło po 2 czy tam 3 ? ale po pierwszym ? niektórym chyba się po prostu w dupach poprzewracało ,postawcie się na miejscu kibiców choćby takiej ŁKSy która bęcki dostaje masakryczne,ja wiem ze piłkarze to nie śa świete krowy i można ich krytykować ale po 1 meczu ich jebać to chyba trochę przesada,myśle że podobnie myśli Małecki ,może i nie powinien tego mówić otwarcie ale za to że powiedział to prosto z mostu wg mnie należy mu się szacunek ,nie każdy by się odważył...

jeszcze jedno ,wiecie co mnie najbardziej śmieszy ? to że "przedwczoraj" wszyscy bez wyjątku skakali pod niebo bo Małecki wyjebał 3 legionistów i włożył bramę Legii ,"wczoraj" przezywali ekstazę bo sie że Małecki strzela APOELowi u nas ,a dzisaj taki pajac jeden z drugim każe mu wypierdalać,albo wysyła do ME
podobnie w....iają mnie docinki na temat Kowalskiego ,może nie jest wirtuozem,ale jest wychowankiem i za to już mu sie należy szacunek na tyle żeby chociaż go nie jebać jak psa

dziekuje
Odpowiedz cytując