Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 18:44
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
I kiedy nagle okaże się, że krzyczą tylko trybuny za bramką

wtedy

wszyscy na własne oczy zobaczą

jak Patryk Małecki i to co mówi

podzieliło Kibiców Wisły
KSIĘŻYC SIĘ ZAĆMI
A RZEKI SPŁYNĄ KRWIĄ
I NADEJDZIE CZAS BIAŁEJ ZAMIECI
A INTERNETOWI NAPINACZE PRZEGONIĄ Z C ULTRASÓW

Próbowałem coś napisać w tym stylu, ale nie dałem rady. Ten post to niezamierzona autoparodia.

Guli napisał(a):Wyświetl post
A co powiesz na to, że Kuba Błaszczykowski grając w Wiśle miał jeden z najniższych kontraktów? To samo Piotrek Brożek...
Są piłkarze, którzy mają Wisłę w sercu i są wykorzystywani, a ich koledzy którzy kopia gorzej od nich (Łobo, Dawidowski) zarabiali nawet do 10 razy więcej? To jest uczciwe. Nie jedna taka sytuacja byla w klubie. I klub powinien wyciągać wnioski a kontrtakt powinien być dawno podpisany, żeby na nim zarobić... Dla mnie Wisła to nie Prezesi tylko ludzie którzy mają ją w sercu cały czas. Myślisz, że Błaszczu, Mały czy Sobol bardziej kochają ten klub czy może Prezes? Terażniejszy, może brat, może pan Jurczyński? Ludzi oddanych klubowi się szanuje a nie wykorzystuje! A czemu Baszczu jest w Poloni Oficjalnie powiedział Polonistom, że nie będzie czuł więzi z ich barwami? Mamy go nienawidzić, bo w Wiśle potraktowali go "niepoważnie"?
Niestety, ale u nas panuje przekonanie, że wychowankowie to "tania siła robocza". Byle sierota z zewnątrz dostanie na starcie kilka-kilkanaście razy więcej niż czołowy zawodnik, który jest wychowankiem.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Tego Małecki nie zrozumiał i dlatego jego słowa były tak przykre dla ludzi, którzy mają w sercu Wisłę a nie kopacza Patryka, ktorzy uważają, ze mają prawo, widząc jak kopacz Małecki ich zawodzi, wyrazic swoją dezaprobatę dla kogoś, kto w ich pojeciu w danym meczu nie zachował sie jak na Wislaka przystało.
Czyli ktoś, gro zagrał słaby mecz zachował się inaczej, niż "na wiślaka przystało"? Ostro.
Ja karkiem nie jestem, ale dla mnie to są sfrustrowani wieśniacy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.09.2011 o godz. 19:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując