0 22 napisał(a):

|
Nie poprzewracało się Lechii tylko jej dwóm kibicom. To zdecydowana różnica.
|
słuchaj kolego w dupie to sie Tobie przewraca bo wozisz ją wyżej niż głowe, już Ci o tym pisałem. Mnie gówno obchodzi co sobie ktoś pisze, ja mam do Legii szacunek bo znam gości którzy zrobili dla Twojego klubu pewnie więcej niż Ty dasz rade zrobić przez całe swoje życie, a przy tym ogromnie szanują mój klub znam przypadek, że nawet bardziej niż Wasze zgody. A jak masz problem to sobie z tamtym kolegą to wyjaśnij a nie mnie do tego mieszasz, co ja jego opiekun jestem?. Pogadaj sobie z nim żeby nie pisał "Legła". Każdy ma prawo sobie powiedziec co chce na temat Waszego, czy kogos innego repertuaru tak jak u Was, że żeście wszystko wymyślili (wtedy to jest ok a w druga strone już nie). Każdy ma swoje zdanie i jak Ci sie nie podoba to z nim zagadaj albo sie spotkajcie i po problemie. I nie wyjeżdzaj z takimi śmiesznymi tekstami bo jak byś obok takiego "lechisty co to mu sie w dupie przewróciło" stanął to byś sie pewnie za przeproszeniem obsrał (bez urazy bo ja do Ciebie nic nie mam ale wkurza mnie takie samouwielbienie, bo każda ekipa ma jakies mankamenty). A jak Ty nie szanujesz innych klubów/ekip w tym mojej to chociaż sie zastanów zanim, coś napiszesz bo pamietaj, że piszesz na forum Wisły Kraków a nie Legii. Bez odbioru
Mecze ŁKSu w Bełchatowie nadal nie są "imprezami masowymi"?