Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2011, 13:53
Watts napisał(a):Wyświetl post
Tylko w twojej chorej głowie. Krucjata pro-Robertowa istnieje jedynie w internecie, na tym forum, podobnie jak wykształciuchy, żydokomuna i inne wymysły kompleksiarzy. Na temat stylu w jakim odpadliśmy z LM napisano już tu miliard stron więc nie mam zamiaru się boksować, ale lamentujesz jakbyśmy co najmniej spadli z ligi. Na Balicach pewnie nei było kiełbaskożernych fanatyków Meliksona, fanbojów Roberta i innych fikcyjnych podgrup kibiców, tylko zwykli ludzie, którzy okazali jakieś minimalne wsparcie. Nikt nie pali stadionu ani, z drugiej strony, nie obcałowywujemy piłkarzy po czółkach.

Apeluję o zdrowy rozsądek, bo siedząc przy komputerze "poważanym" (tak mi się dotąd wydawało...) forumowiczom przychodzą do głów różne rzeczy, często niezwiązane z rzeczywistością. Proponuję kompres na głowę, bo moje apoelowe żale skończyły się mniej więcej wtedy, kiedy wytrzeźwiałem - a niektórzy z uporem alkoholika wygrażają pięścią przez internet, że przecież blamaż, że nie wolno ich witać na lotnisku, że w ogóle poprzebijajmy im opony i spalmy stadion. Litości.

Najbardziej mnie rozwala fakt, że osoby które wypisują takie dyrdymały jak kot lubują się w nazywaniu innych "kibicami sukcesu", a po n-tym z rzędzie braku awansu do LM zachowują się jak dzieci którym zabrano zabawki.
Oj młodzieńcze. Czasy komuny się już dawno ....a skończyły. Teraz kasa rządzi i wymaga. Już nie możemy pisać, że Wisła bez prądu i wody, chce wygrywać z Barceloną. My przegrywamy w kompromitującym stylu z klubami o mniejszych budżetach, w tym z Apoelem, gdyż Basałaj kłamie twierdząc, że stać ich na lepszych piłkarzy od Wisły. Stadion też już jaki-taki na puchary mamy i nieprawdą jest, że słaba liga polska jest nam winna. Szkocka, Duńska, Austriacka, Grecka i Cypryjska także oraz wiele innych, też nie są najwyższych lotów, ale najlepsze kluby tych lig, dają radę w pucharach.

Najzwyczajniej w świecie, odłóż do lamusa kompleksy i zacznij wymagać przyzwoitości oraz normalności, od piłkarzy i trenerów, bo Cupiał zrobił co mógł w ramach zdrowego ropzsądku oczywiście, tylko my kibice tolerujemy od lat dziadostwo, nie wiadomo dlaczego i po co Nie chodzi o przegrane, tylko o grę zgodną z tradycją krakowską oraz legendarnymi już słowami Reymana. Czy Ty uważasz że do usranej śmierci, Wisła ma mieć kompleks LM Co mają jeszcze wszyscy zrobić, żeby Wisła wreszcie była bez kompleksów Dać ją Wiśle walkowerem Nie ....a. trzeba walczyć o nią a nie wychodzić z posranymi majtami, jak baby jakieś, które potem na lotnisku są poklepywane po plecach. Póki Wisłę stać na grę o takie cele, trzeba ich ....a wymagać od dobrze opłacanych piłkarzy i trenerów, a nie lizać się po wiecznych i niezabliźniających się ranach wstydu i rozpaczy.
Ostatnio edytowane przez kot : 27.08.2011 o godz. 19:47.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując