Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2011, 13:38
kot napisał(a):Wyświetl post
Kibice Panatinajkosu spalili stadion po odpadnięciu z pucharów w marnym stylu. Kibice Wisły witają piłkarzy i trenera na lotnisku, po kompromitującym meczu bez walki, a nie tylko po przegranej. Czy to już jakaś masochistyczna tradycja od 10 lat ( kibice Legii chociaż mieli za co jechać na lotnisko) A tu nawet nie można napisać, że Wisła zagrała padakę 10 lecia, bo obrońcy Roberta zbierają się już na lotnisku i jadą z krucjatą obrony Stalingradu, bez podstaw zupełnie. Z Maaskantem, póki co - rokuje tylko posranie się z każdym w pucharach przed meczem. Właściwie już z szatni wychodzą przegrani. Wisła gra piłkę antykrakowską. A na trybunach słowa Reymana, jakoś nie korespondują z kibicami tolerującymi brak honoru u piłkarzy i traktowanie Wisły, jak afrykańskiego kopciuszka do bicia bez żadnej walki i to przez trenera także.
Tylko w twojej chorej głowie. Krucjata pro-Robertowa istnieje jedynie w internecie, na tym forum, podobnie jak wykształciuchy, żydokomuna i inne wymysły kompleksiarzy. Na temat stylu w jakim odpadliśmy z LM napisano już tu miliard stron więc nie mam zamiaru się boksować, ale lamentujesz jakbyśmy co najmniej spadli z ligi. Na Balicach pewnie nei było kiełbaskożernych fanatyków Meliksona, fanbojów Roberta i innych fikcyjnych podgrup kibiców, tylko zwykli ludzie, którzy okazali jakieś minimalne wsparcie. Nikt nie pali stadionu ani, z drugiej strony, nie obcałowywujemy piłkarzy po czółkach.

Apeluję o zdrowy rozsądek, bo siedząc przy komputerze "poważanym" (tak mi się dotąd wydawało...) forumowiczom przychodzą do głów różne rzeczy, często niezwiązane z rzeczywistością. Proponuję kompres na głowę, bo moje apoelowe żale skończyły się mniej więcej wtedy, kiedy wytrzeźwiałem - a niektórzy z uporem alkoholika wygrażają pięścią przez internet, że przecież blamaż, że nie wolno ich witać na lotnisku, że w ogóle poprzebijajmy im opony i spalmy stadion. Litości.

Najbardziej mnie rozwala fakt, że osoby które wypisują takie dyrdymały jak kot lubują się w nazywaniu innych "kibicami sukcesu", a po n-tym z rzędzie braku awansu do LM zachowują się jak dzieci którym zabrano zabawki.

Zatrudnimy Baryłę Łazarka albo Oresta Lenczyka, będziesz miał cudowną, krakowską piłkę z wąsami. I na pewno zajdziemy dalej niż z tym śmiesznym żydopedalskim kosmopolitą Maaskantem, nie mówiąc już o tej żałosnej fazie grupowej Ligi Europejskiej i łatwej jak bułka z masłem ostatniej rundzie eliminacji, pojedziemy do Baku albo innego zadupia i twoja cudowna krakowska piłka roz.......i się z hukiem o wysoki pressing ciapatych. End of story. Zmień leki.

Jakie niedojrzałe barachło z trzydziestką (albo i więcej) na karku się tu wypowiada. Rany boskie, przecież to jest Kobierzyn Direct. A ja myślałem, że to ja jestem pojebany.
Ostatnio edytowane przez Watts : 27.08.2011 o godz. 13:47.
Odpowiedz cytując