South napisał(a):

obawiam sie że ani Ty ani ja ,a pewnie nikt nie doczeka momentu jak będziemy mieli jedna drużynę w LM na stałe ,tak wiec albo sie nauczymy kopać w gałe albo dalej wszystko sie będzie kończyć na uhh ahh prawie był awans
no ja wątpię żeby ljuboja dla prestiżu grał w polskiej lidze heh,pewnie eto na sybirze tez dla prestiżu wylądował
a skoro juz sie wpisałem na forumto dla mnie ....a to jest niezrozumiałe że w pierwszym meczu z apoelem wszyscy sie spuszczaja na temat Małeckiego,Pareiki,Sobola itd. chociaz powinnismy w....... dostac ,tak obiektywnie,a po drugim meczu gdzie chłopaki zawiedli (ale dali ile mogli),albo byli po prostu za słabi ,chcą ich wydupcyc na pysk
|
A ja myślę, że za 3-4 lata awansujemy na tą 15-stą pozycję w rankingu UEFA (teraz mamy 23-cią), i drużynę w LM będziemy mieć z automatu. Dokładnie jak teraz Rumunia - bez eliminacji gra tam Otelul (kruv.a ....
OTELUL!) A wszystko dzięki jednemu zajebistemu sezonowi kiedy dwie rumuńskie drużyny pożądziły w LE. Może ten sezon w LE będzie nasz?
Nie stanie się to niestety dzięki polskim kopaczom, tylko dzięki coraz większej kasie, wielkim stadionom i coraz lepszym transferom piłkarzy zagranicznych.
A co do drugiej części wypowiedzi - 100% racji