Wyświetl pojedynczy post
libero
Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2011, 10:05
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
A co Ty jesteś Gmoch 2? Jak Gmoch .......ił od rzeczy, że Wisła ma mało wpólnego z Polska to pewnie po nim jechałeś, a teraz uzywasz tego samego argumentu w stosunku do Apoelu...dramat.
Apoel budowany od 3 lat? W pierwszym roku budowy tez awansowali więc argument nie trafiony. Tym bardziej, że za rok Wisła dalej będzie pewnie budowana od roku bo przyjdzie kolejnych 5 gości po 30stce.

Ja kibicuje Wiśle, a to co inni mysla mało mnie interesuje, ale ich opinie zawsze wysłucham. Nie jestem misjonarzem,żeby innych nawracać na moją wiarę...

Tendencja do pouczania? Nie rozśmieszaj mnie. Każdy argument inny od Twojego jest traktowany jako pouczanie. Dla mnie to dyskusja i przedstawianie swoich racji.
Zaraz,zaraz to Ty użyłeś argumentu, że przegralśmy z Cypryjczykami w kontekście tego że to słaby piłkarsko naród, a tymczasem przegraliśmy z Grecko-Portuglasko-Brazylijską mieszakną gdzie każdy z tych krajów jest piłkarsko bardziej rozwinięty niż Cypryjczycy. Niie wmawiaj mi że jechałem po Gmochu, bo tego nie wiesz i sobie przypuszczasz że tak było, a ja takiej jego wypowiedzi nie znam więc dla mnie niema tematu. Jak Ciebie nie interesuje czyjaś opinia to po cholerę jej wysłu.....sz i w ogóle zagłębiasz się w dyskusję ze mną? Pzrecież Cie to nie interesuje. Skoro nie jesteś misjonarzem i nie nawracasz na swoją wiarę to do kogo jest skierowane to "Miejscie torchę dystansu", "Taki jest świat" dla mnie to brzmi jak nauka, trywialna, ale nauka. Już pisałem i napisze jeszcze raz nie potrafię mieć dystansu jak ktoś sobie mordę wyciera Wisłą i reklamuje swoich towarzyszy, bo o tym pisałem w pierwszym wpisie i do tego podchodze emocjonalnie, bo inaczej nie potrafię, nie potrafię nabrać "dystansu" do takich rzeczy. Mogę nie potrafić ? "Każdy inny argument od Twojego jest traktowany jakopouczanie" Nie prawda. Przyznaje racje że Apoelw pierwszym roku pracy Jovanowica awansował do LM. Nie wiem jak długo piłkarze z tamtego składu Apoelu grali zesobą wcześniej i jak dobrze byli zgraniwięc nie będę komentował. "Tym bardziej, że za rok Wisła dalej będzie pewnie budowana od roku bo przyjdzie kolejnych 5 gości po 30stce." Po tym cytacie WYDAJE mi się, choć mogę się mylić, że jesteś podobnego zdania co weszlo.com, że Valckx nie jest dobrym dyrektorem sportowym. Może stąd nasza różnica w podejściu do tego vortalu. Teraz niestety odbiegliśmy od pierwotnego tematu więc wiecej już nie będę kontynuował dysputy.
Ostatnio edytowane przez libero : 25.08.2011 o godz. 10:07.
Odpowiedz cytując