Wyświetl pojedynczy post
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 00:17
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Maaskant sklecił coś z zespołu obcokrajowców, do tego ściągniętych za grosze. Bez bazy treningowej ich trenuje, ma LE,cudem byłaby LM a wy macie do niego pretensje. Może do Valcxa od razu?

Pojebało Was? Gramy jak gramy tym co mamy i tyle. I tak jest kosmos co facet robi z tym składem. Popatrzcie czasami przez pryzma tego co było a jest.

Sorry za wulgaryzm ale niektórzy mnie rozwalają.
LE ma bo przeszliśmy dwóch słabych rywali (jednego tylko dzięki Maorowi ) , byłaby LM , jednak jej nie ma ... Mam pretensje bo nie umiał ustawić zespołu , a z tego co wiem to on i Valcx wybierają piłkarzy do drużyny , więc przestańcie go chwalić że zrobił drużynę z obcokrajowców bo nikt mu i Valcxowi nie bronił sprowadzać polaków ... Jakoś nie cieszy mnie ta gra (remis z Koroną , Widzewem , porażka bez walki z mistrzem Cypru ) ... Współczuję Twojemu wyobrażeniu kosmosu , kosmos to jest APOEL w porównaniu do nas , patrząc przez pryzmat tego co było to jakby ze czasów Kosowskiego , Żurawia , Franka , Szymkowiaka , Uche itd trafił się nam taki rywal a nie np. Real Madryt to bylibyśmy w LM już wtedy i obecnie drużyna całkiem inaczej by wyglądała ... Wisła jest słabsza , dużo słabsza niż wtedy , ale wiadome że trzeba się cieszyć z mistrzostwa ... które też było osiągnięte w kiepskim stylu ...
Odpowiedz cytując