Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 00:14
wolfy napisał(a):Wyświetl post
O ....a, znowu wysyp trenerskich geniuszy.

APOEL jest klasową i doświadczoną drużyną, a na dobrą sprawę nie mieli jak nas ukąsić. Wszystko dzięki świetnej taktyce. Ja wiem, że wszyscy geniusze co to w FM Ligę Mistrzów Nielbą Wągrowiec wygrywali chcieliby ofensywną, ładną dla oka grę, ale to by się dla nas skończyło autem z pucharów.

Więc nie, w pucharach będziemy grać asekuracyjnie, będziemy grać krótkie rogi i kontrolować grę, a to dlatego, że to my jesteśmy uboższymi krewnymi i chłopcami do bicia.

Poza tym Małecki - pokazał wszystkim frustratom, że jest jednym z filarów Wisły Maaskanta. Niech się tą bramką udławią.
Jak zazwyczaj(niestety) zgadzam się, tyle że oni mieli multum sytuacji by nas ukąsić.Prawda, 'otwartej bramy' nie zostawiliśmy im ale z 10 razy się strasznie kotłowało i decydowały dosłownie centymetry.Gdzie multum jest takich meczów że niby setki brak a wynik 0-3 w plecy
Oni zrobili dużo by to wygrać ale myśmy zrobili też dużo by nie przegrać...a okazało się że nawet wygraliśmy.
Na prawdę było fajnie na R22 zobaczyć zespół znakomity(jak na nas) który jednak nie dostał tego po co przyjechał.

Gdzie rewanż może być strasznie bolesny bo to jest drużyna która jest w stanie nas zmasakrować u siebie, tego jestem pewien, gdzie też stać nas na korzystny wynik
Przygotować respiratory,mogą być potrzebne

ps a co do bramki.Nunez...fajnie że znów nie walnął w kosmos tylko podał ale Mały miał na prawdę ciężką sytuacje
Szkoda że znów w ataku graliśmy w dużej mierze w trybie single player - jedyny który starał się to zmienić to Melikson.Szału dziś nie zrobił ale i tak jak dla mnie rozegrał dobry mecz.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.08.2011 o godz. 00:19.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując