Wyświetl pojedynczy post
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2011, 14:17
penia napisał(a):Wyświetl post
ktoś tu wcześniej fajnie napisał , że wpływ FM na nie których jest dość silny.Nie wiem skąd się biorą te różne dziwne propozycje taktyczne?! Przeciez sam Maaskantem ostatnio mówił , że przeczytał jakoś książkę dla trenerów i jeszcze bardziej się utwierdził w przekonaniu , że nie należy dokonywać nagłych zmian w prowadzeniu zespołu bo to może tylko zaszkodzić ( mówił to już wcześniej i to jak prowadzi Wisłę tylko to potwierdza) więc wątpię żeby przed tak ważnym meczem nagle zmienił zdanie.Maor zagra na środku bo tam jego gra daje najwięcej zespołowi, zresztą on raczej niejest przywiązany do jednego miejsca na boisku i często jest w bocznych sektorach boiska. Zamiast pisać bezsensowne ustawienia taktyczne, zaufajmy Maaskantowi ,zaufajmy piłkarza, nie próbujmy na siłę być mądrzejsi
Nie rozumiem Twojego oraz innych podobnych Tobie... Czepiacie się, żeby w taktykę się nie bawić, bo zaraz wychodzi FM. Nazywacie trolami, samozwańczymi trenerami, mądrzejszymi od Maaskanta. Pisze ktoś o transferach, zaraz pojazd po nim, że Stan zna się lepiej. Wytyka ktoś błędy ostatniego meczu, to zwymyślają go bo coś tam.
Ja proponuje zamknąć forum A tak poważnie: po to jest temat Wisły w europejskich pucharach żeby pisać tutaj wszystkie przemyślenia dotyczące pucharów. I nie ważne czy ktoś myśli tak samo jak Wy czy ma inne przemyślenia. Porównania, statystyki, ciekawe fakty, pytania, propozycje- to tu, byle na temat europejskich pucharów! A jak ktoś tego nie rozumie to jest biedny...
Moje zdanie jest takie, że albo jesteście złośliwi, albo nie macie nic sensownego do napisania i chcecie zaistnieć.
I proszę, przemyślcie następnym razem takie teksy, lepiej dać mi czy innemu użytkownikowi ignora, bo poważnie jak bym był modem to za takie teksty mocno bym karał (tekst nie na temat, nic nie wnoszący do rozmowy, obrażający innych użytkowników). Pozdro

PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Ośmiele sie nie zgodzić. A wiesz czemu? Pamiętasz Litex-Wisła? Jestem przekonany ze Bułgarzy mysleli o nas w ten sam sposób. A my pieknie ich wypunktowaliśmy właśnie doświadczeniem. W starciu z takimi ekipami potrzebna jest cierpliwość, dyscyplina taktyczna a nie działanie na hura.
Masz rację, ale przy tej cierpliwości i dyscyplinie potrzebny jest błysk i szybkie chirurgiczne akcje. Apoel będzie chciał mecz przeczekać, grać jak najbardziej defensywnie z kontrami, dlatego dyscyplina taktyczna owszem, ale przy tym walka, bieganie i nacisk na przeciwnika. Pamiętając że w mamy mecz na wyjeździe.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 17.08.2011 o godz. 14:21.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując