tommiyacht napisał(a):

Ja rozumiem, że dwa ostatnie mecze mu nie wyszły, ale to nie zmniejsza drastycznie jego wartości. Ewidentnie widać, że problem leży w pewności siebie. Tamten strzał w meczu z Polonią nie był karygodnym błędem, z kolei rzut karny był moim zdaniem wynikiem tego strzału. Chciał za wszelką cenę udowodnić sobie i innym, że to był wypadek przy pracy. Na plus należy mu dodać, że wywalczył ten karny. Moim zdaniem on się nadaje bardziej na środkowego pomocnika. Mimo wszystko 1 mln euro moglibyśmy za niego bez problemu dostać. To jest nasz najskuteczniejszy piłkarz tamtego sezonu!
PeterSett napisał(a):

|
Czarek Wilk zalicza się do tej kategorii?
|
Nie, u nas się uważa 24-latka za gracza "młodego i perspektywicznego", ale tak naprawdę to już jest piłkarz ukształtowany. Dla mnie graczem "młodym i perspektywicznym" MOŻE SIĘ OKAZAĆ np. Wszołek, Olkowski, Skorupski, Dąbrowski. Świadom jestem tego, że ten termin na końcu rundy mógłby idealnie pasować do Milika, jeżeli się nadal będzie pokazywać z dobrej strony. 17-19 latek grający w pierwszym składzie i nie ustępujący jakością gry pozostałym piłkarzom na boisku to właśnie gracz "młody i perspektywiczny".