Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2011, 18:14
Mecz dwóch drużyn, które grały piłkę nazwijmy to elegancko niezbyt finezyjną. Dzida i do przodu. Cóż, jak sie nie ma zawodników w drugiej linii na odpowiednim poziomie, to co pozostaje.
Jeszcze niedawno też tak graliśmy.

zizou napisał(a):Wyświetl post
P.S. Jakoś mi się ten stadion nie podoba - w teorii ma wszystko, żeby być jednym z najładniejszych w Europie, w praktyce - nie wiem jeszcze co, ale coś tu nie gra; jakieś szczegóły psują wrażenie (może te dziury na rogach, może kolor krzesełek, może coś innego) przynajmniej dla mnie.
Kiedyś juz wyraziłem tutaj zdecydowanie niegatywną opinię na temat tego stadionu. Stadion sprawia wrażenie ogromnego. I tyle. Fatalna akustyka sprawia, że zamiast dopingu jest bełkot (przynajmniej w telewizji). Wydaje się, że dach jest zbyt wysoko.
To co sprawia, że ten stadion wyglada w telewizji nijako to ukształtowanie balkonów. Są one przedłużeniem dolnej trybuny, inaczej jak w Warszawie czy szczególnie w Krakowie. Nie ma wrażenia, że tłum z góry zaraz "wyleje" się na płytę. Taki "niepiłkarski" obiekt. Ale fajnie, że w ogóle jest.
Odpowiedz cytując