Krav napisał(a):

Fakt, może rzeczywiście Jirsak zagrać za Wilka. Z Sobolem to wątpie, w końcu to serce drużyny i jest jednym z pierwszych przy ustalaniu składu. Natomiast co do Kirma, to w tamtym sezonie w końcówce zapewnił na zwycięstwo, ale mam nadzieję, że to jednak Iliev będzie grał. Na prawdę jestem bardzo ciekawy tego meczu i sławetnej już u nas motywacji . Na prawdę trudno jest mi to pojąć.
|
Zastanawia mnie jedynie to, czy Iliev nie będzie przypadkiem oszczędzany na APOEL. To tylko tyle - może się mylę, bo Kirm narazie nie jest w formie. Pytanie, czy wejdzie Genkov w pierwszym składzie czy jednak Biton. Osobiście oszczędzałbym Meliksona, bo jego ewentualna strata na APOEL może pogorszyć naszą jakość z przodu
Cytat:
|
Jeżeli Wisla tego meczu nie wygra to bedzie oznaczalo jedno - nie mamy szans na LM. Bez LM to nie ma czego szukac w Wiśle. Maaskant i Stan nie beda mieli ochoty na dalsza prace. Melikson odejdzie w zimie, bo nie bedzie mial zapalu w samej lidze. To bedzie oznaczalo praktyczny koniec Wisly, bo watpie aby Cupial był dalej zainteresowany. Po tylu latach jest tak blisko i nic z tego? KONIEC!
|
Czy od tego sezonu mecz w lidze liczy się do awansu do LM? Bo coś mi się nie wydaje? ;-)