Wyświetl pojedynczy post
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2011, 20:39
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Ludzie ogarnijcie sie!
Jakbyś miał mamę pochodzącą z Izraela ale mieszkałbyś i grałbyś w Polsce i tu wszystkiego byś się nauczył a w wieku około 26 lat wyjechał do Izraela i po pół roku było by ci bliżej do kadry izraela? Wątpie...
Maor Melikson jest świetnym Izraelczykiem czy wam sie to podoba czy nie, choć wiem ze większość osób podziela moje zdanie.
Nie pochodząca,bo jego mama jest POLKĄ.Bliżej - chodziło mi o dosłowne bliżej.Gra w naszej lidze,przebywa w naszym kraju i nasz selekcjoner jest nim zainteresowany,gdyby zgłosił chęc gry ma u nas pewne miejsce w pierwszej 11 i gra na EURO, o takie bliżej mi chodziło,bo w Izraelu o miejsce musi walczyc.
Pod względem sportowym jestem zdecydowanie na tak,ale Moar musi grac w barwach tej reprezentacji,której jest bliżej jego sercu,jeśli to jest Izrael,to w naszej kadrze grac nie powinien.Oficjalnie nigdy nie powiedział,gdyby powiedział ,,Panie Smuda,chce reprezentowac barwy Izraela i tylko ta reprezentacja się dla mnie liczy'' nie byłoby spekulacji i tematu,a tak..Bo jakaś wzmianka w izraelskim reportażu to nie jest to jasne określenie sytuacji.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując