Wyświetl pojedynczy post
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2011, 20:28
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
Jest ich nawet bardzo wielu, mi zależy na naszej kadrze,która jest na prawdę mocna i zasługuję spokojnie na miejsce w top 25.Za Leo w 2008 roku byliśmy na 16 miejscu a skład mieliśmy słabszy niż teraz,w rankingu jesteśmy tak nisko bo wszyscy grają EL.ME i zdobywają punkty,a my niestety nie,bo punkty z towarzyskich przy punktach z EL.Me to nic w dodatku inni tez towarzyskie grają.
Matka Meliksona jest polką,gra w Polsce, więc na chwile obecną bliżej mu do Polski ,ja uważam,że kadrze by się przydał i jeszcze wzmocnił naszą siłę.Nie zapominajcie,że reprezentacja też ma duży wpływ na lige i graczy którzy chcą do niej przychodzic,jakby Polska była w pierwszej 20 na pewno łatwiej by nam było pozyskiwac wielu na prawdę dobrych graczy,a tak przez ten nie adekwatny do umiejętności ranking jest jak jest.
Ludzie ogarnijcie sie!
Jakbyś miał mamę pochodzącą z Izraela ale mieszkałbyś i grałbyś w Polsce i tu wszystkiego byś się nauczył a w wieku około 26 lat wyjechał do Izraela i po pół roku było by ci bliżej do kadry izraela? Wątpie...
Maor Melikson jest świetnym Izraelczykiem czy wam sie to podoba czy nie, choć wiem ze większość osób podziela moje zdanie.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując