Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2011, 20:55
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
oficjalna informacja z klubu: ważność legitymacji jest potrzebna TYLKO w momencie kupna.
Nie powielaj tej wiadomosci - nie wazne, na chwile obecna, co mowi klub - idioci stoja na tych bramkach i moga Cie nie wpuscic, a bynajmniej moze byc sporo zachodu...

PvD: zgoda, też tak może być... ale, żeby podać przykład - z meczu ze Skonto, wchodze z dwoma kumplami na mecz, ja nie mialem karty kibica jeszcze bo nie chcialo mi sie wyrobic, wiec mialem bilet z kodem kreskowym, oni mieli nabite bilety na karty kibica, ale potwierdzenia mieli ze soba. Jednak w kazdym przypadku, mimo ze przykladali karte, system ich nie chcial przepuscic, to Ci co sprawdzali mowili zeby odeszli do jakies innej bramki, ale potwierdzenia mieli dokladnie na ten sektor - wiec po co robic problem. Dopiero jak ktoś sie otrzasnal ze zaraz moze przyjsc kierownik i go spie*** to sie przestraszyl i otworzyl. Oczywiscie pozniej sprawdzilem przez kogos w kasach, i bilety byly dobrze nabite na karte. Wiec nawet jezeli sie system spieprzyl i nie chcial przepuscic, to po to jest potwierdzenie zeby mozna bylo wejsc. Kolejki byly jak cholera, inna osoba moglaby wyjsc i czekac w nastepnej kolejce... i nic by to nie pomoglo. Tutaj akurat byl zdecydowany brak inteligencji i logiki u ludzi obslugujcacych. A na prawie kazdym mecz u rzadaja legitymacji ode mnie albo znajomych.
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 08.08.2011 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując