The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2011, 18:32
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Panowie, co mam zrobić aby mój włoski przyjaciel mogł pojść ze mną na Wisła-APOEL? Ja mam karnet, pytanie jak mogę kupić mu bilet, po wejściu w życie tej debilnej ustawy Ma ktoś może jakieś dojścia do biletów /zaproszeń?
On przyjeżdża dopiero 14.08. więc nie możemy pójść wyrobić karty a później obawiam się, że biletów nie będzie;(

Numer paszportu w przypadku cudzoziemców taka raczej jest zasada.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 08.08.2011, 18:35
http://allegro.pl/pamiec-ddr2-corsai...746928917.html opłaca się licytować te pamiątki?
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.08.2011, 19:05
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Numer paszportu w przypadku cudzoziemców taka raczej jest zasada.
Ale co z kartą kibica?Nie potrzebuje zrobić zdjęciaChodzi mi o to, że prwadopodobnie we wtorek, ( w poniedziałek 15.08 jest święto więc chyba Strefa bedzie zamknieta), może nie byc juz biletów...... A że chłopak przez 12 lat słuchał o Wielkiej Atfosferze na Wiśle chciałem mu pokazać, jak to jest
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.08.2011, 19:08
Ale co z kartą kibica?Nie potrzebuje zrobić zdjęciaChodzi mi o to, że prwadopodobnie we wtorek, ( w poniedziałek 15.08 jest święto więc chyba Strefa bedzie zamknieta), może nie byc juz biletów...... A że chłopak przez 12 lat słuchał o Wielkiej Atfosferze na Wiśle chciałem mu pokazać, jak to jest
Na mecz z APOELem nie jest potrzebna KK!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.08.2011, 19:08
Na meczu pucharowe KK nie obowiązuje.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 08.08.2011, 19:09
Panowie, co mam zrobić aby mój włoski przyjaciel mogł pojść ze mną na Wisła-APOEL? Ja mam karnet, pytanie jak mogę kupić mu bilet, po wejściu w życie tej debilnej ustawy Ma ktoś może jakieś dojścia do biletów /zaproszeń?
On przyjeżdża dopiero 14.08. więc nie możemy pójść wyrobić karty a później obawiam się, że biletów nie będzie;(
Aby cudzoziemcowi kupić bilet na mecz Wisła Kraków - APOEL Nikozja potrzebujesz:

Imię, nazwisko, datę urodzenia oraz numer dokumentu jakim będzie się posługiwał przy wejściu na stadion (paszport, prawo jazdy, dowód osobisty (ID), karta pobytu).

Jeśli ma być to zniżkowy bilet to obowiązkowo legitymacja przy zakupie.

Oczywiście zakup biletu od 10 sierpnia.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.08.2011, 19:20
PvD napisał(a):Wyświetl post
Aby cudzoziemcowi kupić bilet na mecz Wisła Kraków - APOEL Nikozja potrzebujesz:

Imię, nazwisko, datę urodzenia oraz numer dokumentu jakim będzie się posługiwał przy wejściu na stadion (paszport, prawo jazdy, dowód osobisty (ID), karta pobytu).

Jeśli ma być to zniżkowy bilet to obowiązkowo legitymacja przy zakupie.

Oczywiście zakup biletu od 10 sierpnia.
Wielkie dzieki za info
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 08.08.2011, 19:54
Mam ważną legitymację studencką do końca października, jeśli kupię karnet ulgowy to będę miał problem z wejściem na stadion w listopadzie? Dzięki panowie.
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 08.08.2011 o godz. 20:43.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 08.08.2011, 20:04
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Mam ważną legitymację studencką do końca października, jeśli kupię karnet ulgowy to będę miał problem z wejściem na stadion w listopadzie?
Nie powinieneś mieć żadnych problemów. W przypadku gdy ochrona będzie chciała udowodnić swoje racje nie odpuszczaj.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.08.2011, 20:34
oficjalna informacja z klubu: ważność legitymacji jest potrzebna TYLKO w momencie kupna.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.08.2011, 20:39
Gdzie i o co pytać jeśli chcę ' prześwietlić ' biuro podróży z którego mam zamiar lecieć za granicę ?

Biuro jest nowe, na stronie nie ma żadnych zdjęć i opisów hoteli, tylko atrakcyjne ceny i...50 osób ' lubiących to ' na fb...

Także do kogo się zgłosić z prośba o podanie numeru wpisu do jakiegoś rejestru ?
Wiecie o co mi chodzi ?

Czy biuro ma uprawnienia etc.

Gdzie mi pomogą ?

Jakaś krajowa izba turystyczna ?
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.08.2011, 20:55
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
oficjalna informacja z klubu: ważność legitymacji jest potrzebna TYLKO w momencie kupna.
Nie powielaj tej wiadomosci - nie wazne, na chwile obecna, co mowi klub - idioci stoja na tych bramkach i moga Cie nie wpuscic, a bynajmniej moze byc sporo zachodu...

PvD: zgoda, też tak może być... ale, żeby podać przykład - z meczu ze Skonto, wchodze z dwoma kumplami na mecz, ja nie mialem karty kibica jeszcze bo nie chcialo mi sie wyrobic, wiec mialem bilet z kodem kreskowym, oni mieli nabite bilety na karty kibica, ale potwierdzenia mieli ze soba. Jednak w kazdym przypadku, mimo ze przykladali karte, system ich nie chcial przepuscic, to Ci co sprawdzali mowili zeby odeszli do jakies innej bramki, ale potwierdzenia mieli dokladnie na ten sektor - wiec po co robic problem. Dopiero jak ktoś sie otrzasnal ze zaraz moze przyjsc kierownik i go spie*** to sie przestraszyl i otworzyl. Oczywiscie pozniej sprawdzilem przez kogos w kasach, i bilety byly dobrze nabite na karte. Wiec nawet jezeli sie system spieprzyl i nie chcial przepuscic, to po to jest potwierdzenie zeby mozna bylo wejsc. Kolejki byly jak cholera, inna osoba moglaby wyjsc i czekac w nastepnej kolejce... i nic by to nie pomoglo. Tutaj akurat byl zdecydowany brak inteligencji i logiki u ludzi obslugujcacych. A na prawie kazdym mecz u rzadaja legitymacji ode mnie albo znajomych.
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 08.08.2011 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 08.08.2011, 21:01
Idiota to im przekazuje informacje albo ich nie przekazuje wcale.
Cytat:
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 08.08.2011, 21:32
Mam pytanie odnośnie skyboxów a mianowicie czy jest możliwość wykupienia takiego skyboxu na 1 konkretny mecz czy tylko na sezon?
Z góry dzięki
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 08.08.2011, 22:05
Oferta była podana na cały rok.
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując
Kiro18
Junior Member

Od: 02.2011

Stary 09.08.2011, 09:10
Mam złamaną nogę i chciałbym wiedzieć czy mogę wejść na stadion o kulach? Mam karnet na MŁYN i szkoda byłoby opuścić taki mecz.
Odpowiedz cytując
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 09.08.2011, 09:23
jak graliśmy mecz z Litexem to nawet widziałem jak jeden pan wymachiwał kulami po golu Więc raczej tak.
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.08.2011, 09:26
Tak

123456789
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Stary 09.08.2011, 10:17
1. Gdzie w Gdańsku postawię samochód za free, lub na jakims tanim parkingu blisko starówki.
2. To samo pytanie odnośnie Malborka. Gdzie postawić za free samochód blisko zamku?
3. Czy jest jakaś stronka z gadżetami sprzedawanymi przez Lwów Pólnocy?
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 09.08.2011, 10:29
Co do trzeciego pytania to Lwy mają swoje konto na allegro http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=22508159
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Else
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 09.08.2011, 10:41
Else napisał(a):Wyświetl post
Moje pytanie: Da się usunąć w telefonie Samsung Avila wyrazy ze słownika T9 które wcześniej sam dodałem?
Podbijam. Pomoże ktoś? Próbowałem szukać przez google, w ustawieniach telefonu, w ustawieniach wiadomości, ale nic nie znalazłem...
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.08.2011, 13:58
Do kiedy trwa/trwała sprzedaż karnetów bo takowego info nie mogę znaleźć albo pora odwiedzić okulistę.
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.08.2011, 14:04
HARMONOGRAM SPRZEDAŻY KARNETÓW
Sprzedaż rozpoczyna się w środę 6 lipca.
• Posiadacze karnetów z rundy wiosennej 2011 będą mieli zarezerwowane swoje dotychczasowe miejsca do 22 lipca 2011 włącznie. W ramach sprzedaży rezerwowanej można zmienić swoje dotychczasowe miejsce na inne wolne. Zmieniając miejsce nie traci się zniżki lojalnościowej! Od 23 lipca zarezerwowane miejsca trafią do wolnej sprzedaży.
• osoby, które nie posiadały karnetów w rundzie wiosennej również mogą zakupić karnet Jesień 2011 od 6 lipca na wolne miejsca nieobjęte rezerwacją.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_jesien_2011/

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.08.2011, 15:19
Else napisał(a):Wyświetl post
Podbijam. Pomoże ktoś? Próbowałem szukać przez google, w ustawieniach telefonu, w ustawieniach wiadomości, ale nic nie znalazłem...

mozesz zawsze "sformatowac" czy tam "zresetowac" telefon i wtedy tez wyrazy z T9 sie usuna

Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.08.2011, 15:59
Znacie jakieś ciekawe strony o piłce z felietonami i wywiadami, coś jak weszło, 2x45, czy goool.pl ?
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
Prednet
Junior Member

Od: 06.2003

Stary 09.08.2011, 19:28. Drukarki
Szukam drukarki laserowej do małego biura (około 100str/msc). Na allegro znalazłem te modele:

http://allegro.pl/sieciowa-oki-b4350...751253778.html
http://allegro.pl/hp-2200dn-dupleks-...747645856.html
http://allegro.pl/drukarka-brother-h...751253706.html,

ale nie potrafię wybrać. Może ktoś z was ma doświadczenie w tej dziedzinie. Priorytetem jest cena (do 250zł), niskie koszty obsługi i bez awaryjność. A no i nie chcę Samsunga bo mam poprzednia drukarka była tej firmy i do jej pracy miałem wiele zastrzeżeń.
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 09.08.2011, 19:36
Witam. Mam okazje zamówić jakiś mały sprzęt z USA na handel. Co warto kupić w stanach zeby potem przez allegro sprzedać? Polecacie coś, jakiś iPod albo cuś?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Stary 09.08.2011, 20:43
Czy Melikson jeżeli dostanie żółtą kartkę w pierwszym meczu z Apoelem to zagra w rewanżu czy będzie pauzował ?
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.08.2011, 20:48
jcts napisał(a):Wyświetl post
Znacie jakieś ciekawe strony o piłce z felietonami i wywiadami, coś jak weszło, 2x45, czy goool.pl ?
11.pl może?
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.08.2011, 21:07
Jakieś w miare tanie, fajne bluzy ktoś poleci ? , najlepiej allegro.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów