Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2011, 14:47
tak oprzytomniałem dzisja.
Wybacz ze nie byłem jak wywoływałes mnie do tablicy, ale tak juz jest.

Zakonczyłes temat czyli mam rozumiec przyznales sie ze piszesz po to by pisać, to czy ma to sens i zawartosc merytoryczną nie ma znaczenia.
I tak jak mi napisaleś : "nie wiesz co ma sponsor...etc" to ja Ci odpowiadam. Nie wiem, dalej nie wiem po przeczytaniu wszystkiego co mozna ,dalej nie wiem co ma sponsor tytularny do operatora stadionu. Odpowiesz mi co ma ?
Bo w regulaminie konkursu nie ma o tym wzmianki.
Btw, chyba ze odpisanie na temat który zamknałes 2 dni temu a ja nie moglem odpisac jest dla ciebie bardzo cięzkie i wymagające nie lada krzepy.

przypomne ze ja od poczatku czepiłem sie tego postu
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
sorin320 raczej tak jak mówisz czekają na sponsora. Aczkolwiek co do białej gwiazdy na strojach to wielka niewiadoma.A co do materiałów promocyjnych i reklamy na stadionie to stroje meczowe chyba też się to tego grona zaliczająWisła w fazie grupowej być może zawita w nowych strojach ewentualnie 15 września kiedy będzie nowy sponsor.
Zwykły Janek który wejdzie poczytać cos na forum czego moze sie dowiedziec? A tego że Wisła czeka na jakiegoś sponsora, jeden mówi ze to Coca-Cola drugi wolałby coś innego. Dalej nie wiadomo czy będzie biała gwiazda na koszulkach, ale w fazie grupowej czyli 13-14 września zagramy w nowych strojach. Ewentualnie 15 września kiedy to będzie znany nowy sponsor.
No i naczyta sie tego chłop, poźniej puści w obieg a ile w tym co napisaleś jest prawdy a ile wyssane z palca?
Podzielam opinie Cryuffa
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.08.2011 o godz. 14:55.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując