Wyświetl pojedynczy post
anhellic
Junior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2011, 12:23
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Piiszę co miało miejsce a nie co było w granicach rozsądku, wiec swoje filozofie zostaw dla siebie wielki kibicu z herbem spółki akcyjnej
Co ja poradzę że wam się w dupach przewraca, i wyciągacie sytuacje o których wiecie z jakiś szmatławców, nie mając pojęcia o czasach i życiu na trybunach.
Jeśli nie masz mniej niż dwadzieścia lat i chodziłeś jeszcze na Legie to powinieneś o tym wiedzieć
Musisz być niedorozwinięty, że bawi cię anonimość, jaką daje internet. Sam masz pewnie mniej niż 15 lat i myślisz, że zza monitora możesz napisać, co chcesz, bo nie musisz patrzeć mi prosto w oczy...
Nie zniżę się do twojego poziomu, bo mógłbyś pokonać mnie doświadczeniem.

Powiem natomiast, że w Warszawie mieszkam, bo za chlebem jeździ się tam, gdzie trzeba, a nie gdzie się chce. To nie ty, tylko ja krzyczałem "Jazda jazda Biała Gwiazda" w pubie pełnym kibiców Legii, za co dostałem w........ Jeśli myślisz, że mieszkanie w jakiejś wsi w województwie X, czy gdziekolwiek indziej, do czego wstyd ci się przyznać, czyni cię lepszym kibicem niż inni, to się mylisz.

Życie na trybunach? Jeśli polega ono na rzucaniu nożami i lżeniu innych, to rzeczywiście nic o tym nie wiem. Gardzę stowarzyszeniami kibiców, które przypisują sobie rolę nadkibiców, tak jak gardzę brakiem szacunku dla człowieka, który ładuje miliony w ten klub - to dlatego uznaję herb spółki akcyjnej. Masz z tym jakiś problem?
Zawsze w sercu Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując