Marszałek napisał(a):

|
No i moje obawy przed sezonowe co do tego po co wpuszczać ŁKS i Podbeskidzie do Ekstraklasy, były jednak słuszne. Jeden biedny,że aż strach to wiadomo ale za drugim podobno przemawiał fakt,że będzie miał nowy stadion. Pamiętam jak jakieś Łoblojdy upominały oponentów,że jak to?, bo zaraz w BB będzie super stadion i w ogóle, a gdy to zbywałem śmiechem, to się spinali. Niestety wychodzi na to,że tegoroczni beniaminkowie nic poza nazwami nie wniosą do naszej ligi. I znow miałem racje,niemniej pal licho moje racje i nie racje,ale liga rzeczywiście nic nie zyskuje po tych dwóch awansach.
|
Czyli moge spokojnie za 1000 pln puszcząc ze TSP spadnie?
Ja rozumiem jakbys tego posta walnął w 1/3 albo połowie sezonu ale ....a po 1 kolejce?
A co do Kuby Rz. Hmm gdziś tam z rok temu w polityce czy gdzies był wywiad z jakimś chłopem od gejów który otwarcie powiedział ze jeden taki jest w Legii. Dodając zamiłowanie Rzeźniczaka do siłowni i dbania o swoją piękna muskulature do tego to ubranie,(tak ubranego żula jeszcze bym zrozumiał)w którym Rz wygląda jakby mu sie jaja do dupy schowały.
tropik : ale czy nie sadzisz ze czymś innym jest ekstawaganckie ubieranie sie ...i informowanie o tym. To ze Kosa ubierał sie jakby mu jakas szalona małpa podawała ubrania to była informacja wiadoma. Tak samo Stolarczyk. Ale o Rz. nie słyszałem by był fanem mody.