Hanys napisał(a):

|
Jakby Wisła naprawdę się zakwalifikowała to zaraz po przejściu Cypryjczyków zawodnicy powinni dzień w dzień przez 2 tygodnie zasuwać jak dzikie świnie... bo na meczach w LM będzie można jedynie przeszkadzać a żeby uwieźć korzystny wynik do końca potrzeba niezmiernie dobrej kondycji i dużo sił.
|
Odejdź od komputera i sam sobie idź pobiegać. Zżera Cię mądrość czy sceniczna głupota? Od tego są obozy przygotowawcze, a nie zajeżdżanie piłkarza w środku rozgrywek. Polecam wypad na siłownię i trenuj 2 tygodnie na pełnych obrotach, powtarzam na pełnych obrotach...wytrzymaj choć 2 dni to już sukces.
Widzę, że podniecenie wzrasta, adrenalinka zwyżkuje, wewnętrzna siła coraz większa, a gdzie rozum? Czyżby zmalał? Bilety wam w głowie, a kto przejdzie APOEL, sam się przejdzie? Ahaaa losowanie potencjalnych grup wam w głowie, brawo, też bym tak zrobił, ale jakieś 15 lat temu kiedy ganiałem z patykiem i udawałem rycerza. Hmmm 2-0, 2-1, 3-0, 2-1 typerzy wyników się tu ujawnili, a powiedzcie mi jeszcze kto wygra i strzeli bramkę, bo chętnie bym takiego pewniaka obstawił w STS.
Dziwie się, że moderator jeszcze nie działa i nie kasuje takich bezsensownych, nieadekwatnych do rozmowy postów.
Tak btw. APOEL to wg. ekspertów najsłabsza rozstawiona drużyna i tak po cichu liczyłem na wylosowanie tej drużyny co pisałem w tym dziale po wyeliminowaniu Litex'u. Życzę chłopakom siły i wiary w awans, bo naprawdę jest możliwy. Mam jednak nadzieje, że nie powtórzymy greckiego snu sprzed paru lat.