Gwiaździsty napisał(a):

|
Niedawno (na wiosnę) stwierdziłem podobnie, że Jagiellonia nie będzie się liczyła w walce o MP. Oczywiście podobnie byłem zaatakowany przez forumowych speców, którzy pytali i kpili czy dostałem info telef. na ten temat. Potem jakoś tak zniknęli z eteru. Dlatego pogadamy po jakimś czasie. I zobaczymy kto kogo będzie traktował poważnie.
|
Z tego co pamiętam też pisałem w tym samym tonie, że Probierz i jego ekipa spuści mocno z tonu. Mało brakowało, a wylądowaliby w drugiej połowie tabeli. Może kolejki, albo dwóch zabrakło.
Co do Amiki? Na pewno zaskoczyli in plus dla siebie. ŁKS zagrał raczej mizernie i można powiedzieć, że po stracie pierwszych dwóch bramek było już po meczu. Poczekajmy jednak do 4-5 kolejki jak wyklaruje się jakaś czołówka.
Nie chciałem pisać, ale dla mnie w tym roku będą bardzo duże dysproporcje między górą, a dołem tabeli.
Ton nadawać będą: Legia, Wisła, Śląsk, Amika i Zagłębie Lubin (tak, tak dobrze przeczytaliście).
O miejsca pucharowe, bądź tuż za nimi będą jeszcze walczyły: Groclin, Lechia, Cracovia no i może Jaga.
Cała reszta na czele z ŁKS-em i Koroną będą ciułały po punkciku.