1q2 napisał(a):

Turki górują kasą ale tam to chyba ten fanatyzm jest wszędzie - także u tych co pieniędzmi dysponują.
Jeśli wierzyć transfermarktowi a akurat w tym to można im wierzyć że kwoty mniej więcej odpowiadają prawdzie - to ten G cośtam w ostatnim roku wydał około 13 mln euro na zawodników.
Jak Legii nie lubię bo to złoo to fajnie że polski klub pokazał że nie tylko kasa się liczy
|
To prawda. Kupili kliku dobrych Brazylijczyków, Argentyńczyka i swojego jedynego reprezentanta Turcji Gungora na których pieniędzy nie żałowali. Reszta zawodników jest za pewne na poziomie ale to raczej tło. Staram się jednak doceniać naszą mobilną ekstraklasę i myślę że w naszych czołowych klubach gra sporo zawodników, za których taki Gaziantepsor rzuciłby 3 bańki.
Mnie zwycięstwa pozostałych polskich klubów cieszą bo nasza liga musi odbudować swoją zszarganą reputację. A im lepsza liga tym lepsza Wisła, to oczywiste.
rw88 napisał(a):
|
Standard, ot Polska Czyli przed meczem opinie o sile Gaziantepsporu, że Legia dostanie tęgie lanie, że tamci byli lepsi od Galaty czy Besiktasu, że u siebie nie przegrali bodajże od roku itd., natomiast w momencie wygranej od razu pojawiają się głosy, że Legia zagrała brzydko, a ci Turcy to góra poziom naszej czołówki, o ile w ogóle
|
Nie wiem czy pijesz do mnie ale uważałam tak też przed meczem (liczyłem na awans Legii). Nie wiem jak inni, ich sprawa...