Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2011, 23:54
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Turki górują kasą ale tam to chyba ten fanatyzm jest wszędzie - także u tych co pieniędzmi dysponują.
Jeśli wierzyć transfermarktowi a akurat w tym to można im wierzyć że kwoty mniej więcej odpowiadają prawdzie - to ten G cośtam w ostatnim roku wydał około 13 mln euro na zawodników.
Jak Legii nie lubię bo to złoo to fajnie że polski klub pokazał że nie tylko kasa się liczy
To prawda. Kupili kliku dobrych Brazylijczyków, Argentyńczyka i swojego jedynego reprezentanta Turcji Gungora na których pieniędzy nie żałowali. Reszta zawodników jest za pewne na poziomie ale to raczej tło. Staram się jednak doceniać naszą mobilną ekstraklasę i myślę że w naszych czołowych klubach gra sporo zawodników, za których taki Gaziantepsor rzuciłby 3 bańki.

Mnie zwycięstwa pozostałych polskich klubów cieszą bo nasza liga musi odbudować swoją zszarganą reputację. A im lepsza liga tym lepsza Wisła, to oczywiste.

rw88 napisał(a):
Standard, ot Polska Czyli przed meczem opinie o sile Gaziantepsporu, że Legia dostanie tęgie lanie, że tamci byli lepsi od Galaty czy Besiktasu, że u siebie nie przegrali bodajże od roku itd., natomiast w momencie wygranej od razu pojawiają się głosy, że Legia zagrała brzydko, a ci Turcy to góra poziom naszej czołówki, o ile w ogóle
Nie wiem czy pijesz do mnie ale uważałam tak też przed meczem (liczyłem na awans Legii). Nie wiem jak inni, ich sprawa...
Ostatnio edytowane przez Arked : 28.07.2011 o godz. 23:58.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując