blanco napisał(a):

|
Wg mnie Wisła powinna wystawić totalnie rezerwową jedenastkę , wygrana oznaczałaby demonstrację naszej mocy . Zmiennicy na 100 % gryźli by trawę.
|
Wg mnie to troszkę bredzisz..
Popatrz na wielkie turnieje typu MŚ czy ME. Tam często trenerzy po dwóch wygranych meczach w grupie na ten trzeci już niby nic nie znaczący wystawiają totalną rezerwę, a potem przychodzi następny mecz i okazuje się co? Okazuje się, że nagle ten 1szy skład, który sobie tak świetnie radził w dwóch meczach nagle dostaje oklep..
Oczywiście, nie zawsze tak jest i oczywiste też, że tu jest LM tam jest turniej.
Tak czy inaczej. Mecz ligowy jest w sobotę, rewanż w środę więc dla profesjonalistów, którzy rzetelnie przygotowali się do sezonu mikro cykl treningowy powinien się zgrać co do joty.
Niektórzy piłkarze niedawno pierwszy raz na oczy się zobaczyli, więc dla mnie taki mecz z Widzewem jest idealny aby zgrywać, zgrywać i jeszcze raz zgrywać 1szy skład. Przed nami miejmy nadzieję jeszcze 3 mecze, które wprowadzą Nas do futbolowego raju. Piłkarze muszą być w gazie (człowieku przecież to początek sezonu, początek ale od którego zależy bardzo bardzo wiele), więc taki mecz z Widzewem to tylko świetny przystanek do tego aby się zgrać bo kiedy jak nie teraz?