Wyświetl pojedynczy post
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 10:05
Genkov napisał(a):Wyświetl post
Jedna drużyna Bułgarska wystartowała w II Rundzie LE Lokomotiw Sofia i zremisowała na wyjeździe z Metalurgiem Skopje 0-0. Pozostałe zespoły czyli Lewski staruje od III Rundy a CSKA Sofia od IV rundy LE.
rw88 napisał(a):Wyświetl post
To akurat łatwo sprawdzić. Jak na razie grają tylko Łokomotiw Sofia i Liteks, wyniki Liteksu zapewne znasz, Łokomotiw, ewentualny przyszły rywal Śląska zremisował w Macedonii z Metallurgiem Skopje 0:0. CSKA Sofia zaczyna grę od IV rundy el. LE o ile się nie mylę.
Sprawdziłem sobie na zakazanej osiągnięcia bułgarskich drużyn w pucharach w ostatnich dwóch sezonach i ich osiągnięcia wyglądaja o wiele lepiej od naszych. O dziwo na papierze lepsze wrażenie od Litexu sprawiają CSKA Sofia oraz Lewski które wydają się mieć lepszych zawodników od Litexu.

omen69 napisał(a):Wyświetl post
Litex statystyki ma bardzo słabe jeśli chodzi o puchary. Poszukaj kilka postów wstecz, ktoś to umieszczał.

Dziwi mnie trochę pewność siebie Bułgarów. Możemy być ich Levadią czy Karabachem. Hehe...

Zrobiłem trochę śmieszne porównanie bo na papierze, czytając tylko zakazaną (transfermarkt) więc info nie koniecznie super wiarygodne ale jakiś wgląd daje w 11 która grała w dwumeczu Litexa. Ogólnie to wyglądają oni przeciętnie i powinniśmy ich ograć. Poniżej porównanie:
To samo pisałem wczoraj. Na papierze jesteśmy o wiele lepsi, mamy za sobą wszystko poczawszy od kibiców, trenera, składu kończąc na ławce rezerwowych. Ten zespół który przegrał z Levadią i Karabachem już nie istnieje! Czas działa na naszą korzyść, nasza drużyna gra coraz lepiej i przy odpowiedniej koncentracji u nas na Reymonto jesteśmy w stanie zmieść ich z powierzchni ziemi. Zaryzykuje teze że nawet minimalna porażka na wyjeździe (odpukać) nie będzie taka zła pod warunkiem że strzelimy gola. U nas jesteśmy w stanie wygrać z każdym. Kluczowa będzie rola Maaskanta za tydzień we wtorek i to co powie w szatni. Jak nakieruje chłopaków i jakie zadanie im przydzieli na boisku. Jeśli teraz nie awansujemy przynajmniej do bezpośrednich baraży o LM to nigdy tego nie zrobimy.
Będzie dobrze! Musi być!
Odpowiedz cytując