Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2011, 14:55
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Szatnia jak szatnia, w wiekszosci nowo wybudowanych hal w których grałem były takie same. Albo z lepszymi szafkami. Określenie, że wygladają "niczego sobie" w sumie pasuje. Bo szatnie to można byłoby zrobić 1000 razy lepszą, ciekawszą i robiącą wrazenie.

kilka przykładów, z NHL:

http://penguins.nhl.com/club/gallery...g.htm?id=16651 , polecam przejrzec kilka zdjec.

To jest szatnia. A nasza - absolutnie nic wyjątkowego. Nic. Szkoda
Teraz mi łaskawie wytłumacz co tam jest takie wyjątkowego czego u nas nie ma? Szatnia jak każda inna. Megalomania Jankesów daje znać. Teraz prostota jest w modzie. Jeśli zajdzie potrzeba można dołoży kilka rzeczy.

cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
A jeszcze wczoraj w południe kupowałem kumplowi bilet na mecz ze Skonto i tak się zadumałem nad żałosnym wyglądem naszych ławek rezerwowych. A tu dzisiaj taka przyjemna niespodzianka.

Szatnie w sumie też wyglądają niczego sobie.
Mam na myśli wyłącznie ich estetykę, bo niestety aby były w pełni funkcjonalne to brakuje im np. jakuzzi, wanien gdzie piłkarze mogą poleżeć w lodzie itp utensyliów.
Co racja to racja. Stadion z XXI wieku, a ławka rezerwowych dalej rodem z lat 80 poprzedniego stulecia. Co prawda daleko do MU, Barcy, czy Realu jednak wstydu już w Europie nie będzie kiedy je zobaczą Na prawdę jestem tym pozytywnie zaskoczony.

rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Też nie wiem czym się Fuks jara. Szatnia jak szatnia. Strzeli sie może jakiś napis w przyszłości na ścianie co będzie naszych motywował i starczy. Że niby co tam ma być?
Cytat Henryka Reymana w dwóch językach i napis gotowy.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując