Wyświetl pojedynczy post
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2011, 21:40
River napisał(a):Wyświetl post
To co dzis wydzialem na boisku w Rydze to byl dramat, tragedia a od kompromitacji dzielila nas cienka granica.

Ten mecz tak naprawde od spotkan z Karabachem czy Leviadia roznil sie tylko wynikiem. Wtedy byl w......., a dzis wygralismy.

Pare rzeczy na szybko:
1. zagralismy dno przeciw cholernie slabemu przeciwnikowi. Skonto to zespol pokroju Szawli a wiemy co bylo po Szawlach.
2. MAASKANT SPI NA LAWCE. To jest moj glowny zarzut. Ja .......e nie potrafie pojac jak grajac z tak slabym przeciwnikiem, ktory ani mysli atakowac gramy na upartego jednym napastnikiem i dwoma defensywnymi pomocnikami. Normalnie polska szkola. Na upartego z jednym napastikiem, bez wzgledu na rywala, jego poziom i boiskowe wydarzenia. To kiedy my zagramy kiedykolwiek z dwojka w ataku?
3. Malecki dno. To jest zawodnik, ktory mnie u nas najbardziej w....ia (juz nie irytuje tylko w....ia). 3/4 wrzutek ze slalych fragmentow sa s.......one, notoryczne holowanie pilki i przetrzymywanie, wpieprzanie sie z pilka w najwiekszy tlok jaki jest i oczywiscie gwiazdowanie na boisku.
4. Bez Meliksona nie istniejemy.
5. Przy takiej grze w III rundzie (jesli tam dotrzemy a to wciaz nie jest presadzone) bedzie ostry w........
6. Jestesmy nieprzygotowani fizycznie!!!!! Pod koniec bylo czlapanie a przeciez mecz byl toczony w wolnym tempie.
7. Widac, ze tallinskie sparingi i gra w nich nie byla zaslona dymna. Forma do ciasta.
8. Gramy na wynik 1:0 z zespolem, ktory przez 90% czasu siedzi na wlasnej polowce. WTF?
9. Koncowka meczu to juz stare nawyki, mamy wynik, olewka, chuja nam zrobia. I o maly wlos a nie skonczyloby sie remisem.

Jestem po prostu zniesmaczony tym meczem. Tylko wynik jakos sie broni (ale ....a tez po samoboju).
Nareszcie ktoś mądrze mówi Małecki tak gra przecież od zawsze,tylko czasami mu się przy farci i cos mu wyjdzie,w ogóle to gdyby nie mial takiego poparcia u kibiców to byłby za Swoją gre szykanowany jak np Kowalski bo poziom prezentuje przeciętny,niczym mnie już nie zaskoczy,czasem sie przepchnie,czasem pójdzie jak taran na 3 czy 4 i sie przepchnie a jego wrzutki to wołają o pomstę do nieba..ja nie wiem dlaczego nie zakazal mu Maskant wykonywania jakichkolwiek stalych fragmentów gry,nie trudno stwierdzić,że Patryk dziś najsłabszy na boisku , słabo tez Wilk..reszta ni to dobrze ni to źle..dostosowali sie do poziomu Skonto na plus jedynie Iliev no i wiadomo Maor..
Odpowiedz cytując