Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2011, 21:42
boczek napisał(a):Wyświetl post
Panowie, ale tak szczerze, czujecie w kościach , we łbie czy w sercu że tym razem na prawdę nam się uda ?

I awansujemy ? Bo ja na prawdę mam takie wrażenie, trudno je podeprzeć np. ilością występów naszych zawodników w LM ( ktoś tutaj już wklejał statystyki ) .

Ja wierze, a Wy ?
Wierzyc wierze jak to kibic ale... jakos tego nie czuje. Wydaje mi sie, ze na chwile obecna najbardziej realny jest awans do grupy LE. Jest tez latwiej tam awansowac przez el.LM. Pamietajmy, ze Wisla wciaz jest w trakcie tworzenia nowej druzyny.
Sadze, ze gdyby w tym roku udalo sie zalapac do grupy LE oraz znow wygrac lige to zakladajac, ze za rok nikt z kluczowych zawodnikow nie odejdzie, Valckx znow sciagnie kogos ciekawego oraz Stan z Robertem na kolejny sezon zostana to wtedy szansa na awans do LM bedzie naprawde duza i calkiem realna. Nie mowie, ze w tym roku jest to niemozliwe. Jednak awans do LM w tym roku bylby malym cudem, no chyba, ze poszczesciloby sie nam w losowaniu i trafilibysmy z forma na rywala, ktory akurat przezywalby jakis kryzys.
Patrze jednak realnie. Na ten sezon zakladam grupe LE, wszystko ponadto bedzie czyms fantastycznym
Odpowiedz cytując