Wyświetl pojedynczy post
Misha[Pl]
Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2011, 16:18
Piotson napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie pamiętasz początków Marcelo u nas. Całą rundę jesienną był u nas rezerwowym. Grali wtedy Cleber z Głowackim, a Marcelo czasami zastępował któregoś z nich, najczęściej Clebera.
Nie powiem Ci dokładnie w których meczach robił błędy Marcelo, ale pamiętam mecz ze Śląskiem po jego winie i Pawełka oczywiście padła bramka. Nie mówiąc już o ocenianiu umiejętności piłkarza po 2 sparingach gdy ten trenuje 2 tygodnie(!) z nową drużyną
O jakich kominach mówisz bo nie wiem. Jovanović zarabiał w Partizanie 15k Euro rocznie! u nas może nawet zarabiać tyle miesięcznie a i tak będzie daleko w tyle za największymi płacami w Wiśle.
Młodzi perspektywiczni : Nunez, Biton, Małecki, Wilk, Bunoza, Jovanović, Kurto, Brud. Czekaj był na obozie może dostanie swoją szanse w jakimś meczu. Ilu Ty byś chciał mieć tych młodych perspektywicznych w zespole? Całą jedenastkę? Samymi młodymi do ligi mistrzów się nie awansuje.
Ludzie jak macie pisać takie bzdury to najpierw to zweryfikujcie. Polecam 90minut albo transfermarkt. Też uważam że nie można oceniać Jovanovicia po pierwszych sparingach ale dlaczego na poparcie tej teorii wszyscy podają informację wyssane z palca.
Marcelo był PODSTAWOWYM obrońcom w Wiśle od samego początku. Z miejsca wygryzł ze składu Clebera lub Głowackiego. Napisałem "lub" ponieważ na początku gry Marcelo w Wiśle raz za partnera miał Głowackiego a raz Clebera. Dopiero później ta sytuacja uległa unormowaniu. Marcelo słabiutko zagrał jedynie w pierwszym swoim meczu w Wiśle - w Pucharze Polski z jakimiś FC Ogórki. W lidze od pierwszego meczu grał bardzo dobrze. Zdarzały mu się pojedyncze błędy i słabsze mecze ale nie były to jakieś mega klopsy. Jak ktoś już wtedy nie widział olbrzymiego potencjału w tym piłkarzu to polecam daj sobie spokój z oceną potencjału jakichkolwiek zawodników.
Co do Jovanovicia to podobno Krzoska w OSI mówił że zostały już tylko formalności przy tym transferze (ja tego nie oglądałem). Wydaję mi się że może to być ciekawy zawodnik. Nie polecałbym też zbytniego przejmowania się opiniami kibiców Partizanu. Oni mieli okazję obserwować w swojej drużynie naprawdę świetnych ŚO więc ich "przeciętny" może być naszym "dobrym". Z tego co pamiętam to o Knezeviciu przed jego przyjściem do Legii mówili że cienki jak PolSilver. Jak widać przeciętny to duży progres.
Odpowiedz cytując