flamengista napisał(a):

|
Ale mimo upływu paru miesięcy, pozostaje spory zgryz. Brak możliwości płacenia kartą. To jest jakiś absurd. 21 wiek, europejskie miasto - a ja muszę jak do warzywniaka z odliczoną gotówką.
|
Powiedz to klientom Biedronki, gdzie też nie uświadczysz takiego luxusu. Jak widać nie tylko warzywniaki są do tyłu
flamengista napisał(a):

Poprzednio jak kupowałem karnet mówiono: wkrótce będą terminale. Teraz słyszę to samo. W moim osiedlowym sklepie właściciel po kilku sugestiach od stałych klientów załatwił terminal w ciągu miesiąca. Klub sprzedający kilkanaście (kilkadziesiąt) tysięcy karnetów i biletów nie potrafi zamontować terminali płatniczych od 4 miesięcy.
Ja już nie liczę na takie luksusy, jak możliwość kupienia biletu przez internet... Ale płacenie kartą w kasie powinno być standardem.
|
Ten wpis z Biedronką to był tylko taki mały dodatek. W pełni się z Tobą zgadzam, że to powinien być standard. A Ja dodatkowo, jako kibic mieszkający na co dzień poza Krakowem jednak liczę i to bardzo na możliwość kupowania biletów przez neta. Ciekawe czy będzie mi dane dożyć takich czasów
Pozdrawiam i bez urazy