Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2011, 21:23
boczek napisał(a):Wyświetl post
Żmijka - pamiętaj, nie dadzą Ci zastępczego. Więc jak nie masz jakiegoś starego telefonu, no to te 10 dni będziesz bez telefonu ( niby kurierem wysyłają do serwisu i z powrotem ), ale nie wiadomo ile będziesz czekał Twój telefon na rozpatrzenie
Jeżeli mają na stanie zastępczy to dadzą - choć prawda jest taka, że dawna Era praktycznie nie miała telefonów zastępczych, nie wiem, jak teraz. Mają 14 dni roboczych na naprawę - koledze przy usterce niby przedłużyli 13 dnia, ale 15 przyszedł (oddawał na naprawę złączki ładowania, wymieniali całą płytę główną).

Mistel napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Baterii Litowo-jonowych (obecnie 99,9% telefonów ma taką) się nie formatuje.
Formuje to raz, dwa zaszkodzić nie zaszkodzi - nigdy nie formowałem, jednak w ostatnio kupionym telefonie zrobiłem formowanie i miałem dość dobre efekty. Poza tym, gdziekolwiek podejdziesz (np. stoisko Samsunga przy Saturnie) to Ci powiedzą, że dużo lepiej w przypadku ich telefonów jest lepiej uformować baterię.

maciekTSW napisał(a):Wyświetl post
Co sądzicie o samsungu galaxy mini, podobno lepszy od monte.
Służyć ma do dzwonienia, jako mp3, oraz czasami do sprawdzenia poczty. Cudów nie wymagam bo są po 350zł na allegro.
Nie bierz. Syf jakich mało. Piksele na ekranie z daleka widać. Jeżeli ma do tego służyć, to wątpie, że będzie lepszy od Monte. Jak chcesz coś do 350 zł na Androidzie - bierz Sony Ericssona X8 - najlepszy do tej ceny.
Odpowiedz cytując