boczek napisał(a):

|
Żmijka - pamiętaj, nie dadzą Ci zastępczego. Więc jak nie masz jakiegoś starego telefonu, no to te 10 dni będziesz bez telefonu ( niby kurierem wysyłają do serwisu i z powrotem ), ale nie wiadomo ile będziesz czekał Twój telefon na rozpatrzenie
|
Jeżeli mają na stanie zastępczy to dadzą - choć prawda jest taka, że dawna Era praktycznie nie miała telefonów zastępczych, nie wiem, jak teraz. Mają 14 dni roboczych na naprawę - koledze przy usterce niby przedłużyli 13 dnia, ale 15 przyszedł (oddawał na naprawę złączki ładowania, wymieniali całą płytę główną).
Mistel napisał(a):

|
Dokładnie. Baterii Litowo-jonowych (obecnie 99,9% telefonów ma taką) się nie formatuje.
|
Formuje to raz, dwa zaszkodzić nie zaszkodzi - nigdy nie formowałem, jednak w ostatnio kupionym telefonie zrobiłem formowanie i miałem dość dobre efekty. Poza tym, gdziekolwiek podejdziesz (np. stoisko Samsunga przy Saturnie) to Ci powiedzą, że dużo lepiej w przypadku ich telefonów jest lepiej uformować baterię.
maciekTSW napisał(a):

Co sądzicie o samsungu galaxy mini, podobno lepszy od monte.
Służyć ma do dzwonienia, jako mp3, oraz czasami do sprawdzenia poczty. Cudów nie wymagam bo są po 350zł na allegro.
|
Nie bierz. Syf jakich mało. Piksele na ekranie z daleka widać. Jeżeli ma do tego służyć, to wątpie, że będzie lepszy od Monte. Jak chcesz coś do 350 zł na Androidzie - bierz Sony Ericssona X8 - najlepszy do tej ceny.