to będzie jedynie moja ocena, nikt nie musi się z nią zgadzać :
Wisła:
Sergei Pareiko - 3 - przy bramkach nie miał szans raczej, beznadziejne wykopy, chyba z 7 razy posłał piłkę w aut, co wcześniej mu się raczej nie zdarzało
Michael Lamey- 5 solidnie ale bez fajerwerków, większośc piłek do najbliższego partnera, będzie brakowało wejść ofensywnych Cikosa .. , wolny jest
Kew Jaliens - 6 przyzwoity występ, przy bramkach raczej nie zawinił
Osman Chavez - 7 dobry występ, czyścił jak zawsze
(42 min - Marko Jovanović) - 3 zawinił przy bramce.. przepchnął go napastnik i wyszedł sam na sam, ale zauważyłem, że nie wybija na oślep tylko dobrze rozgrywa
Dragan Paljić - 4 bez fajerwerków, zaliczył pare strat jak zawsze przy wyprowadzaniu piłki
Cezary Wilk
- 4 przyzwoicie, ale przy 1 bramce zawinił on lub Sobol, brakło go przed polem karnym
Radosław Sobolewski - 5 trochę lepiej od Wilka, włączał się do akcji ofensywnych, 1 dobry strzał i świetne prostopadłe podanie, bramka na jego konto lub Wilka
Maor Melikson - 8 standardowo nasz najlepszy gracz, cała gra opiera się na nim.. parę razy pociągnął grę zespołu i wymusił faul, kontrowersyjna sytuacja z karnym na nim
(73 min - Łukasz Garguła) - 6 ciężko ocenić jego występ, bo w końcówce Wisła miała więcej miejsca, ale dobrze rozgrywał, nie tracił piłki
Patryk Małecki - 1 dostał jeden tylko za chęci do gry, bo inaczej dałbym mu 0 !! BEZMYŚLNA gra, nie okłamałbym jakbym napisał, że nie zauważyłem ani jednego celnego podania do kolegi, pcha się na 4 graczy po czym traci piłkę .. ja bym go posadził na ławkę
(71 min - Ivica Iliev) - 7,5 szkoda, że nie grał od początku, zdecydowanie najlepiej prezentował się w porównaniu z innymi ( oprócz Meliksona ) wydaje mi się, że to będzie bardzo dobry transfer i zagości na stałę w pierwszej 11
Cwetan Genkow -3 wałczył i tyle mogę napisać .. oddał chyba tylko 1 strzał głową i to wszystko
Andraż Kirm - 3 starał się, ale nic kompletnie z tego nie wynikało, jeden świetny strzał który mógł się skończyć bramką .. posadziłbym go na ławkę, ale kto za niego ? Ilieva był dał za Małeckiego
(79 min - Rafał Boguski) - 4 poprawnie