adikos1906 napisał(a):

Ogarnijcie się ! A jak zdecydowanie wygramy następny sparing, Jovanovic będzie brał jak profesor, Genkow wpakuje hat tricka, a Sobol będzie przecinał każdą akcje rywali to będziesz zachwycony grą Wisły? Krytykujcie dopiero po meczach o jakąś stawkę. Wisła wygrywała z Legią 4-0 a ty pewnie podniecałeś sie jak jak to świetnie zagraliśmy. Jak to? Przeciez CAŁY CZAS jest jedno WIELKIE DNO I BEZNADZIEJA. Takie mecze sie zdarzają. Oby tylko w pucharach sie takie nie zdarzały.
SZKODA CZYTAĆ JUŻ TO FORUM.
|
Jak wygramy następny, Jovanovic będzie grał jak profesor, Genkow wpakuje hat tricka, a Sobol będzie przecinał każdą akcje rywali to będę chwalił. Dzisiaj zagrali jak zagrali i po prostu trzeba to ocenić.
Ja nie krytykuję tylko piszę jak to dzisiaj wyglądało.
W drugiej połowie nawet grali poprawnie. Mnie bardzo podobał się Iliev i Garguła. W ich wykonaniu widziałem trochę gry kombinacyjnej. Sobol też zagrał nieźle, nie to co Czarek Wilk. Nawet Lamey miał kilka dobrych ofensywnych wyjść.
Nie dziwcie się, że większość krytykuje bo każdy się chyba spodziewał innego stylu gry naszej drużyny.
To, że to tylko sparing do mnie całkowicie nie przemawia.